FOTBAL  »  LIGA 1  »  INTERVIU

EXCLUSIV Ladislau Boloni recunoaște fără menajamente: „Țin legătura cu Valentin Ceaușescu, un om extrem de inteligent, dar nu explic poporului de ce spun asta”

Valentin Ceaușescu
Valentin Ceaușescu

Articol de - Publicat marti, 29 ianuarie 2019 17:45

În seria de interviuri acordate în exclusivitate Gazetei Sporturilor, Ladislau Boloni (65 de ani), antrenorul lui Royal Antwerp, a nominalizat personajele din fotbalul românesc cu care încă mai ține legătura. 

Boloni l-a numit și pe Valentin Ceaușescu, 70 de ani, unicul fiu rămas în viață al dictatorului Nicolae Ceaușescu și fost om influent la Steaua în anii '80, explicând apoi de ce crede că legenda stelistă Tudorel Stoica nu și-a găsit un loc în structurile fotbalului românesc. 

- Domnule Boloni, mai păstrați legătura cu foști colegi?

- Cu foarte puțini. Țin legătura cu Tudorel Stoica, e un om deosebit, un băiat drag, cu Valentin Ceaușescu, rămâne respectul meu față de el, un om extrem de inteligent. N-o să explic eu acum poporului de ce spun acest lucru. Îl sun pe nea Imi, vorbesc în fiecare an cu el de câteva ori, pe Gabi Balint, din când în când, pe Belo, pe Ilie Bărbulescu. Uite, și cu Pițurcă, în momentele rare când vorbim, cuvintele rămân sincere. Mai sunt vechii camarazi de la Târgu Mureș, niște băieți admirabili. 

- De ce un om ca Tudorel Stoica nu și-a găsit loc în structurile echipei Steaua sau la FRF sau la LPF?
- El nu a fost acceptat pentru că pe Tudorel trebuie să-l cunoști în profunzimea lui ca să-l accepți, este deosebit de simplu, de curat și poate că aceste calități nu au fost căutate prea mult într-o anumită perioadă și după aceea a trecut vremea. Am rămas fidel față de toți din echipa aia. 

- Și Pițurcă parcă nu mai e căutat în România. 
- Nu se mai caută oameni care deranjează.

Vezi și: EXCLUSIV Boloni a tranșat războiul FCSB - CSA: „A fost o acțiune coruptă. Sunt două mari întrebări care se pun acum”

Playtech: BREAKING: Ce a descoperit Marian Vanghelie în telefonul Oanei Mizil. E motivul pentru care a bătut-o


Comentarii (5)
cneius
cneius  •  30 Ianuarie 2019, 08:38

Bine face. Nu are ce explicatii sa dea "poporului". Pentru necunoscatori - Valentin a absolvit Imperial College London..

871860592867161
Alex Iacobi  •  30 Ianuarie 2019, 01:50

Este frumos ca Boloni este sincer si mai mult nu uita la greu pe cei ce au pus umarul la formarea lui ca jucator complex si util Stelei dar si Nationalei. De asemenea am un respect pentru Valentin Ceausescu. Nu voi face parada de argumente dar acest om merita. Sint in New York si trecutul Stelei imi este in suflet pentru toti cei care au adus rezulte unice , ne mai realizate pina atunci in perioada 80'-90' si nici dupa aceea. Sincer Respect lui Valentin Ceausescu. Detest ce au facut parintii lui din Romania dar nu pot sa-l invinuiesc si pe el caci era diferit .

rocky2
rocky2  •  30 Ianuarie 2019, 01:26

Ce sa explice poporului, abuzurile facute in fotbalul romanesc de beizadeaua dictatorului? Sa explice cum au luat Cupa Romaniei in 88 la ordin de partid? Daca i-a facut cabinet stomatologic la tribuna oficiala, sa-l ia cu el in Belgia, sau mai bine in Ungaria! Definitiv!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează