FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Lovitură: Florin Prunea la Dinamo! Rednic și-a dat acordul! „Gândim amândoi la fel”

Articol de - Publicat marti, 02 aprilie 2019 21:07

Florin Prunea ar putea veni în cele din urmă la cârma lui Dinamo, după ce în weekend a purtat discuții legate de această temă cu Mircea Rednic.

Prunea, care are peste 200 de meciuri în tricoul lui Dinamo, a fost în weekend la meciul dintre Petrolul și U Cluj, scor 1-0, la invitația lui Neluțu Sabău. Pe toată durata partidei cei Prunea și Rednic au fost văzuți vorbind foarte mult.

Surse GSP susțin că cei doi ar fi căzut deja la o înțelegere și Prunea ar urma să fie noul director general din „Groapă”, după mai multe încercări eșuate de a reveni la Dinamo.

Rednic și Prunea s-ar fi înțeles deja asupra tuturor detaliilor importante legate de fișa postului pe care ar urma să o aibă fostul portar. În plus, Rednic ar avea mână liberă din partea patronatului să ia o decizie importantă pe acest segment.

E posibil ca Prunea să-și înceapă noul mandat la Dinamo chiar de la meciul cu Iași, echipă unde a lucrat 5 ani și jumătate și cu care a reușit două promovări, a câștigat play-out-ul și a participat în cupele europene.

„E adevărat că am fost cu Mircea la Ploiești. Am discutat foarte mult, dar sunt chestiuni private pe care nu le pot comenta în public. Ceea ce pot să afirm însă e că eu și Mircea gândim împreună la fel fotbalul și am putea să lucrăm oricând împreună”, a declarat Prunea pentru GSP.ro.

Prunea a mai avut o tentativă de a veni la Dinamo la finalul anului trecut, dar n-a căzut la un acord cu Ionuț Negoiță.

Citește și:

DINAMO // EXCLUSIV Se schimbă gărzile la Dinamo: Bogdan Bălănescu, avansat + Dani Coman, dorit ca președinte!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (24)
speedyhalepinia
speedyhalepinia  •  03 Aprilie 2019, 08:34

Cu prunea spre liga a 2-a!

talpaiadului
talpaiadului  •  03 Aprilie 2019, 01:29
Postat de steauacampioana1 pe 02 Aprilie 2019, 23:40

deci eu spun ca anul trecut am jucat in primavara europeana si tu imi vorbesti ca nu a jucat in europa,pai a jucat anul trecut. clona csu a vandut ce? ca l-a dat pe mitrita si a incasat efectiv 5 milioane de euro(ca restul s-au dus la echipa aia de pescari din italia,oricum***)? pai Steaua anul trecut din cele 6 meciuri jucate in europa a luat vreo 3 milioane de euro. auzi la el,anul asta intra cfr in grupele e.l.,pai de ce ar intra,daca anul trecut pe un traseu incredibil de favorabil l-au ratat. au picat cu cel mai slab adversar si in turul 2 ucl si in turul 3 e.l. si in playofful e.l. si tot pe degeaba. acuma au de jucat si turul 1,vezi ca si acolo pot pica cu malmo si nu pot pica cu echipe din malta sau san marino pentru ca nu sunt cap de serie. iar in turul 1 daca sunt eliminati sunt pa si la revedere,nu ca si in turul 2 unde din pacate au mai avut inca o sansa fix de anul trecut

Fcsb-ul a avut mare noroc cu Reghecampf ca a venit cu Norbert si intaritoarele lui in cel mai prielnic moment posibil, adica perioada in care antrenorul de drept a fost la un curs de calificare la Poarta Alba. Atunci s-au aliniat astrele si s-au umplut conturile, daca nu era acea perioada fcsb-ul ar fi acum doar o trista amintire. De acum inainte va fi din ce in ce mai greu de luat bani de la UEFA, deoarece anul asta echipa este mai slaba ca niciodata, iar de la anul coeficientul va fi la pamant, asa ca nici nu prea mai conteaza. Cand Gigi va vedea ca trebuie sa aduca bani de acasa pentru a echilibra balanta la club, va vinde daca se va gasi cineva interesat, oricine, ori va inchide pravalia.

robert_t_
robert_t_  •  03 Aprilie 2019, 00:11
Postat de steauacampioana1 pe 02 Aprilie 2019, 23:41

probabil a vrut sa spuna monitini,dar si ala este o pe99arda,da numai goluri care nu valoreaza nimic sau goluri cu echipa de partid.

*** bah prostalaule

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (24)
Comentează