FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Lucruri necurate la noul stadion Dinamo? Cornel Dinu și Ion Pârcălab, acuze grave: „Se face pe locul Velodromului doar dacă sunt interese imobiliare!”

Pe vechiul și ruginitul Velodrom ar urma să se construiască noua arenă din Ștefan cel Mare
Pe vechiul și ruginitul Velodrom ar urma să se construiască noua arenă din Ștefan cel Mare

Articol de - Publicat sambata, 27 aprilie 2019 16:20

Cornel Dinu (70 de ani) și Ion Pârcălab (77 de ani), două legende ale lui Dinamo, resping ideea ridicării noului stadion pe locul ”Velodromului”, iar „Procuroru'” face un rechizitoriu dur.

Consiliul General al Municipiului București a aprobat marți Planul Urbanistic Zonal pentru noul stadion Dinamo, care va fi construit pe locul Velodromului.

Dacă simplii suporteri nu mai știu în ce să creadă, dorind să vadă oricum demararea construirii unei noi arene, fostele glorii nu îmbrățișează ideea stadionului pe locul „anticului” Velodrom.

„O construcție acolo nu se justifică decât dacă sunt interese imobiliare legate în mod clar de preluarea și a garajului imens al ITB, din spate, din apropierea «Velodromului». Unde ar urma să se facă hoteluri și locuințe pentru răsfățații politici apatrizi ai zilei.

Eu zic că se poate construi din punct de vedere juridic în perimetrul vechiul stadion fiindcă e proprietatea statului, publică și privată, și nu împiedică dreptul de folosință pe actualul stadion al societății domnului Badea. Pentru cine nu pricepe, sunt interese de genul «să-l dăm pe Badea jos, ca să ne așezăm noi!».

E la mintea cocoșului, domnul Badea are în folosință actualul stadion. Iar dacă se va face unul nou, cu spații comerciale, cu restaurante, cu mall-uri, atunci nu-i va mai aparține lui, ci noului constructor, adică MAI. Așa s-a vrut și prin 2002, mall și blocuri, doar că doi oameni cu judecată, Adrian Năstase și ministrul Rus, au dat la FC Dinamo spațiile istorice ale clubului, terenurile și birourile. Asta e escrocheria a tot ceea ce e de tradiție românească și spun asta fără să păcătuiesc”, a comentat Dinu pentru Gazeta Sporturilor.

VIDEO + FOTO EXCLUSIV Reportaj GSP în ruinele velodromului din „Ștefan cel Mare”: «monument» pentru unii, «relicvă» pentru restul

„Stadionul pe Velodrom e o mare prostie! Ar trebui să se construiască pe locul unde e acum. Cum să te duci prin spate, prin dos, la arenă? Nu știu cine a avut mintea să vrea să pună stadionul pe Velodrom. Ministerul are o vină mare, cu concesii, sunt niște mistere pe care nimeni nu vrea să le dezlege”, a comentat Ion Pârcâlab.

39.000de metri pătrați va fi suprafața noului complex sportiv, unul ce va încorpora mai multe spații comerciale

Vezi și: EXCLUSIV „Lăsați câinii pe stemă!” » 5 dinamoviști reacționează la rebranduire: ce spun Mircea Rednic, Marius Niculae sau Cornel Dinu

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (15)
ungurul_vesel
ungurul_vesel  •  28 Aprilie 2019, 10:48
Postat de zinzir pe 28 Aprilie 2019, 04:03

Pentru bucuresteni ar fi mai bine sa se faca blocuri de locuinte si magazine pe locul stadionului Dinamo, iar stadionul sa se faca undeva la periferie. Cele cateva sute de suporteri pot sa se deplaseze o data la doua saptamani pentru a vedea meciul pe stadion, la fel cum o fac si acum de altfel, ca doar nu locuiesc toti in Stefan cel Mare.

Pentru bucuresteni ar fi mai bine sa se faca si niste parcuri si spatii de joaca unde sa iasa cu copiii, fifa si gsp fata calculatorului nu sunt sporturi. Nu cred ca exista in Europa un oras cu mai putine parcuri si spatii/ terenuri de joaca pentru copii.

2355735018084187
Nicolae Negoita  •  28 Aprilie 2019, 08:05

Magarul de la Moara Vlasiei este monument de inteligenta pe langa tine.

vendredi13
vendredi13  •  28 Aprilie 2019, 04:08

Carmen Dan nu are baremul minim intelectual să fie la MAI. IQ. E antenă după Dragnea.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează