FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - ASTRA 2-2

EXCLUSIV Managerul firmei de pază de la Dinamo se apără după ce fanii au înjurat un ziarist GSP: "Legea ne interzice să intervenim! Putem doar să vorbim cu ei și să aplanăm"

Articol de - Publicat luni, 31 octombrie 2016 11:02

În prima repriză a meciului Dinamo - Astra, 2-2, jurnalistul Gazetei Sporturilor, Costin Ștucan, a avut de suferit din cauza fanilor lui Dinamo, fiind înjurat de suporteri până a plecat de la masa presei.

Alexandru Negru, managerul de securitate al firmei de pază care s-a ocupat de securitate la acel meci, a vorbit despre acest incident în exclusivitate pentru GSP.RO și a explicat motivele pentru care firma de pază nu a putut interveni în acel moment și despre ce trebuie făcut în aceste cazuri.

"La tribuna a II-a sunt 20 de agenți de pază, dar în acel moment se iscase un incident între suporterii lui Dinamo. Sunt mai multe grupuri de suporteri care se ceartă între ei și s-a intervenit în acel loc.

Eu am auzit de problema cu ziaristul abia la finalul meciului. De ce nu s-a luat legătura în acel moment cu stewarzii? Cu suporterii lui Dinamo sunt multe probleme. Vorbesc urât cu toată lumea și îi înjură pe toți. Ăștia sunt oamenii. Nu avem ce să le facem.

Legea ne permite anumite lucruri, dar pe de altă parte ne îngrădește anumite lucruri. Noi pe stadioane suntem pentru a aplana conflictele, pentru a nu degenera.

Noi trebuie să vorbim cu fanii, iar dacă nu se aplanează situația, trebuie să apelăm la jandarmi. Ei trebuie să ceară aprobare de la punctul de comandă ca să intre pe stadion. Că nici ei nu mai au voie să intre pe stadion. Este o chestie foarte alambicată.

Colegul dumneavoastră trebuia să ne spună, pentru că nu avem de unde să știm că era înjurat.

Suporterii de acolo înjură tot meciul. Ne înjură și pe noi, stewarzii. Te aștepți ca la tribuna I și 0 să vină oameni mai civilizați. Dar ei vin și înjură tot meciul. Nu am de unde să știu pe cine înjură. Rugămintea mea e, ca data viitoare, jurnaliștii agresați să ia legătura cu noi", a spus Alexandru Negru pentru GSP.RO.

Save

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (5)
929371553813840
Robin Gene  •  03 Noiembrie 2016, 01:13

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

427951077389201
Mihai Tanase  •  01 Noiembrie 2016, 08:16

Din ce spune omul , ei primesc bani degeaba , caci n-au voie sa faca nimic sau cel mult au rol de mediatori .Nu cred ca mediatorii trebuie sa aibe ceafa lata , 1,20 m in spate si pumnii cat capul de mare Sa nu-i mai angajeze nimeni , iar cand se intampla ceva , oamenii din stadion sa sune la 112 .

hanmocar
hanmocar  •  31 Octombrie 2016, 17:22

Bine i-au făcut ! Cu capu' ăla cît televizoru' nici nu trebuia lăsat să intre ! Huiduhuooooooooo !!! Asta e valoarea fituicii si a d-lui profesor de Română !!!!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează