FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - DINAMO 0-3

EXCLUSIV Marc, replică dură pentru Duckadam: "Asta vreau să îi transmit" » Noi declarații făcute de portar după meciul cu Dinamo + amenință cu judecată

Foto: Raed Krishan
Foto: Raed Krishan

Articol de - Publicat duminica, 07 mai 2017 09:52

Traian Marc, portarul lui CFR Cluj, a vorbit în exclusivitate pentru GSP.RO după meciul cu Dinamo, 0-3.

Portarul a avut o replică acidă pentru Helmuth Duckadam, oficialul celor de la FCSB, și pentru toți cei care l-au suspectat de blat în meciul împotriva fostei echipei.

"Eu am fost întotdeauna corect și curat. Am fost dat afară de la Dinamo, așa că voiam neapărat să înving această echipă.

Domnului Duckadam mi-aș permite să-i transmit că statutul de legendă a fotbalului nu-i conferă și puteri supranaturale de a arunca noroi și pietre în carierele altora!

Eu am ajutat pe CFR Cluj să ia Cupa României chiar în dauna lui Dinamo! Am o carieră fără pată. Am greșit, dar am și fost faultat la acea fază (n.r. la golul de 1-0, marcat de Filip).

Zilele trecute au fost acuzați Săpunaru și Geraldo, acum sunt eu condamnat, după doar o fază. Cel mai ușor e să vorbești de dragul de a vorbi.

Cine mai face acuzații la adresa mea, trebuie să le probeze în instanță. Eu nu stau să demontez ce declară unul sau altul. O să îi dau în judecată", a spus Traian Marc pentru GSP.RO.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (26)
bazileon
bazileon  •  07 Mai 2017, 15:32

Delireaza toti bulitii p'acilea si nu-i sterge nimeni. FCSB la ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

adyqip
adyqip  •  07 Mai 2017, 14:58
Postat de Bulete Cristi pe 07 Mai 2017, 14:29

marc ar putea sa isi ceara scuze lui dukadam ca a a vut dreptate.....primul sut,prima greseala,primul gol..cam a dracului coincidenta..

du-te si fa amiaza, poate ai obosit ... maine incepe o saptamana noua de munca

adyqip
adyqip  •  07 Mai 2017, 14:57
Postat de Bulete Cristi pe 07 Mai 2017, 14:27

era de asteptat acest blat ordinar dintre *** si ***....miriuta,caine devotat,a si spus ca va face orice sa ia dinamo campionatul..marc,un blatist ***,***....ce sa mai..craiova cu un alt dinamovist,multescu,le da meciul ca sa poata intra in play off,miriuta le da meciul ca sa ia campionatul....acum craiova joaca cu rezervele...si cu steaua baga titularii,ca cica este meci crucial....ba ***,nu va este frica ca va venii scadenta?

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (26)
Comentează