FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - DINAMO

VIDEO+FOTO Steliștii insinuează că unul dintre jucătorii CFR-ului ar face un meci suspect cu Dinamo! În startul reprizei secunde, jucătorul A GAFAT decisiv :O

Captură TV Dolce Sport +5   FOTO
Captură TV Dolce Sport

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 mai 2017 22:21

"Cel mai periculos atacant al lui Dinamo a fost Traian Marc. La experiența lui, nu mă așteptam să iasă așa pe centrări. Aștept cu interes repriza a doua", a declarat Duckadam la TV Digi Sport.

  • După primele 45 de minute CFR Cluj și Dinamo se aflau la egalitate, scor 0-0, însă portarul ardelenilor Traian Marc, fost dinamovist, a avut mai multe ieșiri greșite pe centrări;
  • Helmuth Duckadam, președintele de imagine al lui FCSB, a insinuat că goalkeeperul ardelenilor ar fi blat cu Dinamo;
  • La reluarea partidei, Marc a gafat la golul lui Steliano Filip, în minutul 50!

Gabi Balint a reacționat imediat: "Ce insinuezi? Că la primul șut pe poartă al lui Dinamo va fi gol?".

Răspunsul lui Duckadam a venit și el: "Aaa, nu sugerez nimic. Să vedem, poate băiatul își revine în repriza a doua".

Imediat după pauză, Traian Marc a gafat incredibil la golul marcat de Dinamo.

La finalul partidei câștigate de Dinamo, scor 3-0, Duckadam a continuat atacurile: "Marc și-a bătut joc de colegii lui!"

Portarul de 34 de ani a jucat pentru "câini" în sezonul 2014-2015.

Vezi AICI meciul liveTEXT și faza VIDEO cu golul încasat de Marc!

vlcsnap 2017 05 06 22h31m52s25
Captură TV Dolce Sport

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (63)
zecs93
zecs93  •  07 Mai 2017, 22:17

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

haideusicfr
haideusicfr  •  07 Mai 2017, 13:08

Marc a fost portarul titular al CFR-ului. Dar forma deosebita ,plasamentul ,fizicul l-au ridicat pe Minca ce pe vremuri se antrena prin parcuri.Imi pare bine ca n-am vazut meciul, cel cu U Craiova mi-a fost suficient. E suspect comportamentul in playoff al clujenilor in timp ce in campionat n-a avut probleme ,juca spectaculos etc .Miriuta pare sa nu fie la nivelul de a face performanta , vesnicul Paun este mereu prezent.Trupa de spanioli ,francez ,portughez ,roman si ii numesc pe Ruiz (nici macar rezerva !),Nascimento,Nouvier,Bud a fost stricata odata cu venirea lui Deac.Care oricat de bun ar fi ,nu poate juca cum o fac ceilalti la un loc. S-ar putea sa fi fost si cei 10 % pentru Dinamo,forma slaba a lui Marc ,s-au adunat multe. Cand jucau bine cfr=-istii tot in insolventa erau.Acum cand e o chestiune de zile ,joaca mult mai prost.

896192190498051
Adi Mitrea  •  07 Mai 2017, 13:02

FCSBISTI eroi obositi , nu intelegeti ca nimeni nu va vrea? Saracu Duckadam se vinde pt. cativa arginti si gafeaza la TV penibil. Vreti sa vb de arbitraje? Pai aveti cele mai multe greseli in favoarea voastra. Acum nu erati in playoff daca se arbitra corect. De Gigi nu vb? Combinarea jucatorilor echipe lor adverse cum se numeste?Asa ca , lasati ne sa ne pregatim de liga campionilor. DOAR DINAMO BUCURESTI!

Vezi toate comentariile (63)
Comentează