FOTBAL  »  Superliga  »  INTERVIU

EXCLUSIV Marele regret al lui Alibec după plecarea de la FCSB: "Ce-i drept, Dică mi-a zis asta" » Cum s-a decis să dea 180.000 de euro pe o mașină + ce spune despre problema fumatului

Articol de GSP - Publicat miercuri, 26 septembrie 2018 15:51

Denis Alibec a oferit un amplu interviu pentru Gazeta Sporturilor în care a povestit întâmplările de la FCSB. Are și regrete din perioada petrecută în tricoul roș-albastru, cel mai mare fiind legat de faptul că nu l-a ascultat pe Nicolae Dică atunci când i s-a sugerat să facă o pauză din cauza accidentării. 

- Ce ai găsit la FCSB?
- A fost o perioadă frumoasă în primele șase luni. Colegii m-au primit foarte bine, și patronul, și MM m-au primit bine. Dar odată cu plecarea lui Reghe s-a schimbat totul.
- În ce sens?
- A venit acea accidentare, cu pubalgia, m-am întors la echipă, am fost în cantonament, am încercat să mă antrenez. Nu prea am putut. Ce-i drept, Dică mi-a spus atunci să stau mai mult, să îmi revin total. Dar eu voiam să joc cu Sporting și am tras de mine. Am jucat cu Sporting, am fost OK, dar după m-a luat iar pubalgia și m-a ținut cam 9 luni. 

DESPRE MAȘINA PE CARE ȘI-A CUMPĂRAT-O

- Ai dat 180.000 de euro pe o mașină...
- Da, și ce s-a mai discutat...
- Cum ai cumpărat-o?
- Pur și simplu mă uitam după o mașină. Nu voiam niciodată să dau bani ăștia. Mă uitam pe un site și mi-a apărut la sugestii. Și m-am convins, gata, pe asta o iau.
- Ești fan al mașinilor sport?
- Nu, mi-a plăcut asta și atât. Îmi plac motoarele mari și să fie pe benzină, niciodată diesel.

- Mai ai un viciu, fumatul!
-
Mda! Sunt foarte mulți fotbaliști care fumează! Mai ales în străinătate! Și nu se face atâta caz. Dar așa e la noi.
- Zi-mi cum era la Inter, pentru că ai fost acolo!
-
Nu o să-ți dau nume. Dar cel puțin 10 fumau acolo. Și toată lumea știa. Ai văzut și cu Nainggolan cum s-a întâmplat. Îi luau cameră de fumat, separat. Doar la Steaua s-a făcut atâta caz, pentru că ceilalți antrenori nu mi-au zis prea multe.

Vezi și:

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (1)
kordell
kordell  •  26 Septembrie 2018, 17:11

Peste cinci ani o sa-l vezi co scooterul ca pe Pancu .

Vezi toate comentariile (1)
Comentează