FOTBAL  »  Superliga  »  EXCLUSIV

EXCLUSIV Marian Iancu, replică din închisoare, după dezvăluirile lui Cristi Balaj: „E un pervers, s-a dat în primire că e un corupt! Ne vedem la tribunal”

Articol de GSP - Publicat marti, 23 iunie 2020 13:10 / Actualizat marti, 23 iunie 2020 14:12

Marian Iancu, fostul patron la Politehnica Timișoara, acum încarcerat la Penitenciarul Rahova, a rupt tăcerea pentru prima dată din momentul în care a fost închis. Și a făcut-o în urma declarațiilor lui Cristi Balaj, din cadrul emisiunii „Prietenii lui Ovidiu”.

  • CONTEXT: Cristi Balaj, fostul arbitru internațional, a dezvăluit în cadrul emisiunii "Prietenii lui Ovidiu" problemele pe care le-a avut în carieră din cauza lui Marian Iancu. În prezent președinte al ANAD, Balaj a făcut o dezvăluire incredibilă despre cum funcționa mafia pariurilor în urmă cu 10 ani în fotbalul românesc. Detalii AICI

Gazeta Sporturilor publică integral mesajul transmis redacției de Marian Iancu:

"Despre Cristi Balaj!

Distincția cea mai înaltă pe care o poate primi un conducător/patron din fotbalul românesc o reprezintă suma criticilor venite din partea unui arbitru, fie el și Balaj, iar eu mă mândresc cu asta! Nu au avut parte de același «tratament» vestiți «oameni de fotbal» din trecutul recent, cum ar fi: Pădureanu, Mureșan și Paszkany, Stan, Bucșaru și alții de tristă amintire!

Aveam prieteni comuni cu acest Balaj, pe care îi știam deoarece începeau să mă caute la telefon în săptămâna premergătoare meciurilor, astfel estimam că mă arbitrează, calculând întotdeauna «pierderi colaterale», cum ar fi o Cupă și cel puțin un Campionat, pierdute datorită acestuia.

Am declarat public cândva, după un meci jucat acasă la Timișoara împotriva Stelei, angajați fiind în câștigarea Campionatului, arbitrat de acest «Sandu al arbitrajului românesc», când în minutul 90 nu ne-a acordat un penalty clar la ZICU, scorul fiind 0-0, că doar un «arbitru orb, beat sau drogat» nu ar fi acordat acea lovitură de la 11 metri, uitând că de fapt aveam de-a face cu unul prost și ranchiunos pentru motivul că nu le răspundeam prietenilor comuni la telefon. De ce oare mă căutau rămâne o enigmă doar pentru dumneavoastră! Puteți să speculați raportându-vă la modul cum se comportă în continuare.

Domnul SANDU/Balaj în mod explicit a afirmat public în emisiunea «Prietenii lui Ovidiu» din data de 17 iunie 2020 de la ora 20.00, că este un fost arbitru corupt, citez: «Pe mine n-o să mă auziți că spun cum m-a corupt unul sau altul. Trebuiau spuse la timpul lor». Astfel, prin spovedania lui nu face decât să confirme ceea ce eu am bănuit tot timpul. Afirmația că și eu «am încercat» va trebui să o probeze în instanță. Doar un om pervers te atacă continuu, atunci când el crede că nu te poți apăra. S-a înșelat!

Vă voi ține informați în ceea ce privește mersul plângerii mele.

Vă mulțumesc!"

Marian Iancu, închis la Rahova

Marian Iancu a fost condamnat la 12 ani de închisoare, în urmă cu 4 ani. Acuzat de evaziune fiscală şi spălare de bani în dosarul RAFO, el este obligat să înapoieze statului 150 de milioane de dolari şi 18 milioane de euro, împreună cu doi complici. Pentru a recupera prejudiciul, magistraţii Curţii de Apel au decis confiscarea, de la Marian Iancu şi de la ceilalţi doi inculpaţi condamnaţi, a 7 case şi apartamente, 7 terenuri şi 3 maşini. 

VIDEO: Dezvăluirile lui Balaj despre Marian Iancu

CITEȘTE ȘI:

Emisiune EXPLOZIVĂ la „Prietenii lui Ovidiu” » Adrian Porumboiu: „Balaj e un tâlhar! Executa comenzile de la CFR! Hațegan și Kovacs au făcut parte din trupa asta”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (13)
ajfmm
ajfmm  •  23 Iunie 2020, 19:56

Trebuie sa mai stai mult in puscarie, nu esti reabilitat, ce limbaj ai. Dar tu cand jigneai arbitrii, iar ei nu aveau voie sa faca declaratii ? Cum a fost atunci ? E bine ? Nu iti convine. Ai furat, devalizat si acum minti...

archibald
archibald  •  23 Iunie 2020, 17:58

Hoțul strigă hoții! Ăsta devalizează, fură sute de milioane de euro, lasă oameni în șomaj, distruge vieți, e condamnat dar îi numește pe alții hoți! Ăsta ar trebui sa poarte botniță si glugă de ciumat toata viața ca să nu-l recunoască lumea!

4058968024143732
Ioana Mioara  •  23 Iunie 2020, 17:13

ce ciudat !!!????? De unde a citit Jabba The Hutt in parnaie articolul? si mai ales a uitat ca atat timp cat e acolo nu are drepturi unele drepturi!

Vezi toate comentariile (13)
Comentează