FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

EXCLUSIV Mario Camora rupe tăcerea despre situația sa de la CFR: "Analizez și alte oferte! Mă gândesc și la asta pentru că am nevoie de liniște"

Articol de - Publicat joi, 03 ianuarie 2019 10:40

Gazeta Sporturilor a dezvăluit în exclusivitate că CFR Cluj e la un pas să-l piardă pe Mario Camora, căpitanul echipei! (DETALII AICI)

Camora a venit din Istanbul la București pentru a avea o discuție cu agentul său despre cele trei oferte pe care acesta le-a primit în ultima vreme.

În urmă cu ceva timp, Camora a avut o discuție cu cei din conducerea campioanei în ceea ce privește prelungirea contractului său care expira în această vară, dar de atunci nu s-a mai întâmplat nimic. Camora joacă de 8 ani în Gruia și prima opțiune pentru el este să rămână la CFR, dar în acest moment există trei oferte tentante din Portugalia, Turcia și Cipru.

Informațiile ziarului de ieri au fost confirmate de agentul fundașului de 32 de ani care va ajunge și el astăzi la București pentru a discutat cu căpitanul din Gruia.

"Este adevărat că vin special la București să am o întâlnire cu Mario. Există mai multe oferte importante pentru el din trei țări. Vom vedea ce o să fie. El își dorește să rămână la CFR, dar nimeni din club nu a venit cu o ofertă concretă de prelungire a contractului. E în ultimele șase luni la Cluj și există interes pentru el din altă parte"
Sergio Guedes, agentul lui Camora, exclusiv pentru GSP.RO

227 de meciuri a jucat Mario Camora pentru CFR în Liga 1, debutul acestuia fiind pe 24 iulie 2011 în meciul CFR Cluj - Astra 2-0

Camora se află deja în România unde își așteaptă agentul și a oferit prima reacție despre ofertele pe care le are în acest moment, dar și despre situația acestuia de la CFR Cluj.

"Sunt în București, așa este. Am venit din Turcia pentru că agentul meu a primit câteva oferte pentru mine și e normal să le discutăm față în față. Asta e treaba agentului, trebuie să analizăm toate ofertele pe care le-am primit, dar și el știe că vreau să rămân la CFR! Sunt în ultimele șase luni de contract la Cluj, dar primul meu gând este să rămân aici. Momentan, nu am primit nicio propunere concretă de prelungire a înțelegerii. Am avut unele discuții, dar de-atunci nu s-a mai întâmplat nimic.

E normal să mă gândesc la viitorul meu și vreau să iau cea mai bună decizie în ceea ce mă privește. Pe 12 ianuarie plecăm în cantonament cu CFR și vreau să fiu liniștit și să mă gândesc doar la performanță. Nu vreau să-mi stea capul la alte chestii. Normal că-mi doresc să semnez prelungirea contractului cu CFR Cluj, dar la fel de normal e și să analizez toate ofertele pe care le primesc de la alte echipe. Sper ca în scurt timp să ne înțelegem și să semnez prelungirea cu CFR pentru că am nevoie de liniște", a declarat Camora în exclusivitate pentru GSP.

1.200.000 €este cota de piață a lui Camora, conform siteului de specialitate transfermakt.de

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (2)
2013739342078355
Fane Kis  •  03 Ianuarie 2019, 20:01

Mario nu pleca tu esti capitanul!

daniaania
daniaania  •  03 Ianuarie 2019, 15:36

Comentarii aiurea, Camora nu va pleca de la CFR !!!!!!!!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close