FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

EXCLUSIV » Marius Niculae s-a transferat la Vaslui! Porumboiu: "Va face un cuplu redutabil cu Wesley!"

Articol de - Publicat vineri, 20 iulie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 21 iulie 2012 01:08

N-a fost să fie în străinătate, se duce să fie coleg cu Wesley şi Dani Coman. Marius Niculae, 31 de ani, semnează azi cu galben-verzii

Transferul anului s-a pus la cale ieri, iar site-ul www.gsp.ro l-a anunţat în exclusivitate, chiar în preajma startului meciului roş-albilor de la Severin: Marius Niculae la FC Vaslui! Internaţionalul de 31 de ani se mută în Moldova, iar Dinamo urmează să încaseze 300.000 de euro. Cluburile s-au înţeles şi jucătorul a ajuns ieri după-amiază la un acord de principiu, iar astăzi, la Bucureşti, se vor pune toate detaliile pe hîrtiile oficiale spre a fi semnate.

N-a jucat pentru Dinamo, poate debuta mîine în Grant!
Dario Bonetti gîndise meciul de aseară cu Marius Niculae titular, însă cu o oră şi jumătate înainte de partidă a fost anunţat de faptul că "Săgeată" va pleca la Vaslui. S-a luat decizia ca atacantul, căpitanul numărul 1 al echipei, să nu mai fie nici măcar în lotul de 18, el văzînd meciul din tribună. Ţucudean, eroul roş-albilor din Supercupă, a preluat locul lui Niculae din primul "11". Ştirea de pe gsp.ro a fost prezentată şi de către crainicul arenei din Severin, cu 20 de minute înainte de meci, iar informaţia a stîrnit rumoare, mai întîi, în tribune, apoi aplauze şi zîmbete!

Dinamo se va alege cu 300.000 de euro în urma afacerii, atacantul urmînd să aibă în Moldova un contract de 350.000 de euro. Săgeată" a mai fost dorit în această vară de Sivasspor, Cordoba şi Al Kuwait, însă niciuna dintre oferte nu s-a concretizat.


19 goluri a marcat Marius Niculae sezonul trecut în campionat, fiind al doilea în clasamentul golgeterilor, după noul său coleg, Wesley

Adrian Porumboiu a comentat transferul lui Niculae la Vaslui la Fanatik Show, pe Digisport: "Marius Niculae e transferat. A semnat pe doi ani cu drept de prelungire pe încă unul. Ni l-am dorit, aveam nevoie de el, e un jucător de gura porţii. Jucătorul face sîmbătă la ora 13 joncţiunea cu lotul, la Bucureşti. Va intra în cantonamentul echipei şi are drept de joc încă de la meciul cu Rapid.

L-am transferat pentru că era nevoie de un fotbalist cu experienţă lîngă Wesley. Cred că vor forma un cuplu redutabil, sînt ultimii doi golgeteri ai Ligii 1. Doi superjucători, de profiluri diferite, Wesley mai tehnic, Marius are mai multă forţă. Amîndoi au piciorul stîng necruţător. Eu sînt convins că am făcut o mutare foarte bună. E unul din cele mai bune vîrfuri, dacă nu cel mai bun.

Cu domnul Nicolae Badea pot găsi un limbaj comun, discuţiile se poartă între cerere şi ofertă. Nu am avut probleme la negocieri, au fost elegante, primele cifre au fost acceptate, propunerea făcută nu a fost ignorată, lucrurile s-au rezolvat rapid

Ce m-aş bucura să dea gol cu Rapid, să-i fac şi eu un cadou prietenului meu George!

Nu are nici o clauză, Dinamo nu-l are pe Zotta, deci nu s-a pus nici un moment problema ca Niculae să nu joace în meciul direct Dinamo - Vaslui, cum a fost cu Dani Coman".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (176)
cosmin_radu
cosmin_radu  •  21 Iulie 2012, 14:37

://mysport.gsp.ro/cosmin_radu/note/marius-niculae-tradator-eu-zic-ca-nu-10227.html

bigiu
bigiu  •  21 Iulie 2012, 14:13

TRADATORULE.

draxter
draxter  •  21 Iulie 2012, 13:57
Postat de forzzainter pe 21 Iulie 2012, 12:09

Cand va aud..."ce echipa au, ce lot au"...ce echipa au mah?? cum sa ia campionatul cand ei nu mai au fundasi centrali...le-au plecat Papp, Constantin si Farkas + Adailton, cum draqu iau ei campionatul?? De unde stiti voi cum vor juca noile transferuri care nu-s integrate deloc?? daca sumudica sta 7 etape e bine, sa vedeti ce-i bate rapidul acuma....

vorbeste frustrarea din tine, nu ti place de Vaslui nu vorbi, nu comenta de el Gluma zile Farkas fotbalist

Vezi toate comentariile (176)
Comentează