FOTBAL  »  Superliga  »  PRIETENII LUI OVIDIU

EXCLUSIV Marius Șumudică a provocat o adevărată criză de nervi: „Am spart un televizor în vestiar! Se înșelase în privința mea”

Articol de GSP - Publicat sambata, 26 decembrie 2020 16:19 / Actualizat sambata, 26 decembrie 2020 16:51

Daniel Pancu, 42 de ani, unul dintre cei importanți jucători din istoria Rapidului, a acceptat invitația de a participa la „Prietenii lui Ovidiu”, emisiune moderată de Ovidiu Ioanițoaia. Actualul antrenor al lui Poli Iași a vorbit în termeni laudativi despre Marius Șumudică și a dezvăluit un episod tensionat din vestiarul Rapidului.

  • Emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” este difuzată în fiecare miercuri, de la ora 20:00. Poate fi urmărită pe pe site-ul www.GSP.ro, pe pagina de Facebook a Gazetei (link AICI), pe contul de YouTube al Gazetei (abonează-te aici), în format podcast pe principalele platforme de distribuție a podcasturilor: Apple Podcast și Spotify.

- Pancone, ce părere ai despre Șumudică?
- Am lucrat cu antrenorul Șumudică, dar cu el am fost și coleg. A ajuns la un nivel pe care mulți în România nu i-l recunosc. Eu cunoscând foarte bine ce înseamnă Turcia, ce înseamnă să fii antrenor străin acolo... Eu am făcut performanță ca jucător acolo, turcii sunt un popor care te acceptă foarte greu. Sunt foarte naționaliști! Eu îi respect și le respect și suferința lor pentru fotbal, precum și modul în care a progresat jocul.

- Și tu ai avut ceva clinciuri cu Șumi.
- Așa e. Eu cu el nefiind într-o relație foarte bună cât timp mi-a fost antrenor. Pentru că nu jucam, nu mă băga. Avea alte opțiuni, dar l-au schimbat și a venit Marian Rada, iar în primele două jocuri, din rezervă la Șumudică, cu Rada am fost titular. Primul a fost la Pandurii Tg. Jiu și apoi cu Steaua în Ghencea. Ambele câștigate cu 1-0, ambele goluri marcate de mine. Șumi a greșit, se înșelase în privința mea.

- Și totuși, n-ai comentat în fața lui.
- Am acceptat să stau pe bancă pentru că e lege și se respectă deciziile antrenorului. Am avut o ieșire, dar în vestiar. După un meci în care nu jucasem, nu veniseră încă băieții în vestiar, am spart un televizor. A doua zi am adus unul mai performant. Eram nervos că nu jucasem într-un meci cu Craiova, terminat 0-0, în Giulești.

CITEȘTE ȘI:

EXCLUSIV După 23 de ani, Ionel Dănciulescu rupe tăcerea: „Clubul m-a vândut împotriva voinței mele! Nu mi-am dorit să plec”

EXCLUSIV Suma colosală investită de Gică Hagi în Viitorul și în Academie: „Atât am băgat în zece ani! Niciodată nu e prea mult”

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (1)
persanu
persanu  •  26 Decembrie 2020, 18:54

In Turcia nu te accepta asa usor , sunt foarte nationalisti :)))))))))))))))))))))))))))) =)))))))))))))))))) La fel ca in Romania , si noi suntem nationalisti si acceptam foarte greu gloabele. E plin de straini si in Romania si in Turcia de aici si scaderea echipelor de club si a selectionatelor. Nici transferuri de rasunet nu se mai fac , cel putin din Turcia. Cine crede altceva sa nu mai urmareasca Digi si Sport.ro si sa mai urmareasca si campionatul veritabil al Turciei , liga care in Europa sunt inexistenti ... Inafara ca inca ii mai ajuta coeficientul si trimit echipe in CL grupe , ATAT>

Vezi toate comentariile (1)
Comentează