FOTBAL  »  Superliga  »  CORUPŢIE ÎN FOTBAL

EXCLUSIV / Martiş: "Sînt acuzat de complicitate, dar nu sînt vinovat"

Articol de GSP - Publicat joi, 29 aprilie 2010 00:00

Arbitrul focşănean Marius Martiş, care va ajunge în scurt timp la DNA Piteşti, a comentat,  în exclusivitate pentru gsp.ro, evenimentele de astăzi.


- Domnule Martiş, e adevărat că sînteţi implicat şi dumneavoastră în cazul reţinerii lui Serea?

- Eu ştiu că Serea a fost reţinut fiind acuzat de dare de mită, iar mie procurorii mi-au arătat o hîrtie prin care sînt acuzat de complicitate. M-au acuzat că eu ştiam de ceea ce a făcut Serea.

- Dar despre ce meci e vorba?
- Partida FC Argeş - Steaua 2-2, din returul campionatului trecut, pe care a arbitrat-o Serea. Ce nu înţeleg e cu ce sînt eu de vină în acest caz?! Dacă Serea a făcut ceva, a făcut el, nu eu.

- Şi procurorii cum au susţinut că aţi fost complice?
- Mi-au zis că eu mă cunoşteam cu cei de la FC Argeş. Păi, şi Serea se cunoştea cu ei. Fiecare să răspundă pentru ce a făcut, nu să fiu băgat şi eu în această poveste. Eu, unul, nu am luat nici un ban şi asta se va demonstra.

- Credeţi că veţi fi reţinut şi dumneavoastră, ca şi Serea?
- Cred că sigur pînă mîine voi fi reţinut

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
 •  30 Aprilie 2010, 02:27

pai doi centrali deodata?cam dubios.in fine macar sa se vada adevarul...

 •  29 Aprilie 2010, 23:13

sa nu fie praf in ochii.Sa credem ca DNA-ul isi va face datoria.Saii confiste averea acestu i hot si sa o dea la caminele de batrani si la centrele de copii si junori.Arestatii pe hoti si tara va va fi recunoscatoare.Bravo DNA.

 •  29 Aprilie 2010, 20:28

Marius Martis, arbitru in Diviza A, este un apropiat al lui Nicu Gheara, acesta din urma botezandu-i in urma cu doi ani fiul. Martis este cunoscut si pentru scandalul legat de o talharie pe care a comis-o in 1992 si in urma careia a primit o condamnare de 2 ani si doua luni de inchisoare cu suspendare si o supraveghere de 4 ani si doua luni. ASTFEL DE OAMENI SUNT IN FOTBALUL ROMANESC-))) SI NOI NE UITAM CA PROSTII LA EI

Vezi toate comentariile (5)
Comentează