FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Mesaj clar al lui Rednic în privința prelungirii contractului unui titular: "Nu vă agitați cu el. Din salariul lui plătim doi jucători aduși de mine!"

Salomao a ajuns în Ștefan cel Mare liber de contract în vara lui 2017 Foto: Raed Krishan
Salomao a ajuns în Ștefan cel Mare liber de contract în vara lui 2017 Foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat joi, 01 noiembrie 2018 09:02

Mircea Rednic a transmis conducerii că nu îl interesează să i se prelungească acordul lui Diogo Salomao, considerând că poate plăti doi fotbaliști la fel de buni din salariul de 10.000 de euro lunar al portughezului.

Mircea Rednic nu îl mai vrea pe Diogo Salomao la Dinamo! Golgeterul echipei intră în ultimele 6 luni de contract în această iarnă, iar antrenorul "câinilor" le-a transmis șefilor că nu este interesat de mijlocașul stânga pe care oricum îl consideră mult prea bine plătit. "Nu vă agitați cu Salomao, chiar nu e cazul. Din salariul lui plătim doi jucători aduși de mine care vor fi la fel de buni. Încetați să vă mai rugați de el". În acest moment, lusitanul de 30 de ani încasează 10.000 de euro pe lună.

Oamenii lui Negoiță i-au propus lui Salomao prelungirea angajamentului încă de când antrenor era Florin Bratu, dar Diogo a refuzat oferta de creștere salarială cu numai 1.000 de euro lunar. După mai multe încercări ce au fost soldate cu refuzuri, managementul renunțase la idee. Totuși, odată cu revenirea lui Rednic pe banca tehnică, i s-a transmis "Puriului" că se pot relua negocierile dacă acesta dorește acest lucru.

3
goluri și 2 assisturi în 13 meciuri a reușit Salomao în acest sezon de Liga 1, fiind golgeterul lui Dinamo

1.250.000 €valorează Salomao, conform transfermarkt.de

Betonați pe stânga

Dinamo are asigurat postul de mijlocaș stânga, acolo unde evoluează Salomao. În afară de portughez, în această zonă mai pot juca Grozav, Pesici, Olteanu și Popovici. Ultimii doi sunt folosiți în Ștefan cel Mare ca fundași stânga, dar au jucat o bună parte a carierei mijlocași, fiind ulterior reprofilați. 

Vezi și: EXCLUSIV 5 piese grele nu fac deplasarea la Miercurea Ciuc! Nume importante lăsate acasă de Mircea Rednic înaintea meciului din optimile Cupei

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (21)
davveroirl
davveroirl  •  01 Noiembrie 2018, 19:41

A uitat de comisioane...

1260234347346768
Ioan Trisi  •  01 Noiembrie 2018, 18:32

*** pogonici asta de Salemao face 2-3 floricele inr-un meci si acum vrea marire de salariu? Eu nu as da la nici un jucator mai mult de 1000 de euro si in acelasi timp le-as da 30.000 euro daca ar avea performante:campionat,cupe,cupe europene! Asa ar trebui sa gandeasca toti patronii din fotbalul romanesc,dar nu se poate pentru ca ei spala bani murdari prin fotbal!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

rocky2
rocky2  •  01 Noiembrie 2018, 17:38

Care e prostul care-i da 10k pe luna acestui pseudofotbalist ?

Vezi toate comentariile (21)
Comentează