FOTBAL  »  Superliga  »  PRIETENII LUI OVIDIU

EXCLUSIV Mihai Bendeac, agresat de un suporter al Rapidului: „Mi-am jurat că niciodată în această viață nu o să mai fiu fanul vreunei echipe!”

Articol de GSP - Publicat sambata, 24 aprilie 2021 18:25 / Actualizat sambata, 24 aprilie 2021 18:25

Mihai Bendeac, juratul emisiunii iUmor de la Antena 1, vorbește despre pasiunea pentru sport, despre meciurile la care a fost pe stadion, dar și despre momentul în care un suporter rapidist i-a tras de la gât fularul croșetat de bunica sa

  • Emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” este difuzată în fiecare miercuri, de la ora 20:00. Poate fi urmărită pe pe site-ul www.GSP.ro, pe pagina de Facebook a Gazetei (link AICI), pe contul de YouTube al Gazetei (abonează-te aici), în format podcast pe principalele platforme de distribuție a podcasturilor: Apple Podcast și Spotify.
  • Emisiunea cu Mihai Bendeac a fost difuzată pentru prima dată pe 14 februarie 2021

- Mihai, am înțeles că ții cu Dinamo?

- E un fel de tradiție de familie să ținem cu Dinamo. Bunicul meu din partea tatălui a fost cadru al Ministerului de Interne, a fost colonel. Și-atunci i-a transmis lui taică-miu chestia asta, iar el mie. Cumva am renunțat la a fi dinamovist sau a fi absolut orice după un eveniment care mi s-a întâmplat când eram copil. Undeva pe la 13-14 ani.

- Ce-ai pățit?

- Am fost la un meci pe "Lia Manoliu" și țin minte că-mi croșetase bunică-mea un fular alb-roșu. Ne îndreptam spre stadion, eram cu taică-miu și cu un prieten de-al lui. La un moment dat ne-am întâlnit cu un grup de suporteri rapidiști. Și știu că unul dintre ei, care avea o ceafă atât, a venit spre mine, mi-a luat fularul de la gât și taică-miu i-a spus: "Lasă-l în pace că-i copil". Și a început să ne înjure în ultimul hal și pe tăcă-miu, și pe mine.

- Mda...

- Ăla a fost momentul în care mi-am jurat că niciodată în această viață nu o să mai fiu fanul vreunei echipe! M-a scârbit foarte tare evenimentul în sine. Țin minte primul meci la care am fost: un Dinamo-Rapid în Ștefan cel Mare și-a bătut Dinamo cu 2-0. N-am fost atât de des pe stadion în ultima vreme, dar cred că am mers la 50-60 de meciuri. Cred că ultima dată am fost la un Dinamo-Steaua, 4-2.

- E greu statutul ăsta al tău de vedetă?

- Mi-am dorit foarte mult notorietatea. Și visam la ea. Stăteam ore în șir și dădeam autografe imaginare. Mi-am dorit notorietate pentru că mi-am dat seama că în ce am făcut și în ceea ce vreau să fac pe mai departe e nevoie de notorietate. De la un punct încolo este o viață foarte complicată.

- La un moment dat, știu că cei de la FCSB au venit la un spectacol de-al tău.

- Jucam în prima distribuție a spectacolului "Bani din cer". În perioada aia făceam tot felul de parodii cu Gigi Becali și Bănel Nicoliță. Țin minte că înainte de spectacol, când m-am uitat de după cortină, mi s-a părut amuzant că erau puși pe două rânduri și cineva, probabil vreun preparator fizic, le-a adus câte o sticlă de apă. La finalul spectacolului, George Mihăiță i-a urcat pe scenă și atunci l-am cunoscut pe Bănel Nicoliță.

- Nu s-a supărat Bănel?

- Nu, de ce? Știți ce-a spus Cornel Dinu despre Bănel Nicoliță? O chestie foarte mișto! I-a spus cineva că Bănel este un jucător foarte muncitor, iar Cornel Dinu a zis: "Da, dar stadionul nu e șantier".

CITEȘTE ȘI

EXCLUSIV Dezvăluiri incredibile despre doi steliști: „Se încurcaseră la un șpriț, într-o garsonieră în Drumul Taberei, și nu s-au mai trezit”

EXCLUSIV / VIDEO Bendeac a sărit să se bată cu Gabi Tamaș: „El i-a răspuns urât și mi-am dat și eu tricoul jos”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
ripensistu
ripensistu  •  24 Aprilie 2021, 22:51

Vreti nu vreti dinamilitia trebuie sa retrogradeze.

paul801
paul801  •  24 Aprilie 2021, 22:03

asa e peste tot, sa nu ne amagim.imi pare rau de incident

Vezi toate comentariile (2)
Comentează