FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

EXCLUSIV Mihai Pintilii o reclamă Al Hilal din cauza restanţelor » Unde poate ajunge jucătorul

Articol de GSP - Publicat marti, 09 iunie 2015 19:39

Mihai Pintilii a fost transferat de Al Hilal la începutul sezonului trecut, pentru suma de 2,5 milioane de euro.

Jucătorul, care în retur a evoluat sub formă de împrumut la Pandurii, are de primit mai multe salarii de la clubul arab şi este hotărît să reclame clubul.

În plus, Steaua nu a primit banii de pe urma transferului mijlocaşului de 30 de ani, iar clubul roş-albastru urmează să dea în judecată clubul.

Surse din jurul lui Pintilii au declarat pentru GSP.RO că fotbalistul a primit o ofertă de la Hapoel Tel Aviv și va ajunge în Israel zilele viitoare, alături de Anamaria Prodan. Jucătorul şi impresarul vor analiza oferta primită şi vor lua cea mai bună decizie.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
prodemand
prodemand  •  10 Iunie 2015, 00:51

Mari *** mai sunteti!!! Pana si cand trimit un text, il recitesc sa ma asigur ca e ok, voi nici in titluri nu sunteti atenti.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

foxy
foxy  •  09 Iunie 2015, 23:44

Si ce nu stie nimeni,ptr ca nu mai e Parvulesu la Pandurii sa acopere Steaua...500 000 euro, tre` sa zboare la Tg-Jiu...indiferent daca Steaua zice ca n-a incasat nimic...semnezi...platesti,ca asa a facut si Borcea cu milogu de Condescu cand a trebuit sa dam 1 mil ...ptr zingherotu ala de Iordache...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close