FOTBAL  »  Superliga  »  SCANDAL ÎN LIGA 1

EXCLUSIV. Mikloș Nagy reacționează după dezvăluirile GSP: „Am luat 130.000 de euro, dar sunt integru, Marius Avram la fel, deci nu e nici o incompatibilitate!”

Articol de - Publicat marti, 28 iulie 2020 13:07 / Actualizat marti, 28 iulie 2020 13:40

Mikloș Nagy, team-managerul echipei secunde a CFR-ului, recunoaște împrumutul de 130.000 de euro de la Marius Avram, însă respinge orice suspiciune care ar putea plana asupra prestației centralului bucureștean din cauza acestei afaceri. (TOATE DETALIILE SUNT AICI)

- Mikloș, te salut, te-am sunat să te întrebăm despre împrumutul pe care tu l-ai luat de la Marius Avram!
- Bună ziua! Da, este adevărat, am luat o sumă de bani de la el.

- Și nu ți se pare că e o incompatibilitate ca el să arbitreze azi, la meciul echipei unde tu lucrezi?
- Nu, nu mi se pare. În primul rând, eu sunt la echipa a doua a CFR-ului. De 3 luni nici n-am mai avut ce să lucrăm, iar de o lună nici n-am mai ajuns la club. De fapt, eu nici nu am contact cu prima echipă. Deci, nu poate fi nici o incompatibilitate!

- Bun, dar... 
- Încă ceva, acest împrumut s-a produs atunci când eu încă eram în arbitraj, eram coleg cu Marius Avram, cu care am și o relație foarte bună.

"Sunt amic din copilărie cu Nelu Varga"

- Ne poți spune pentru ce ai avut nevoie de o sumă atât de mare, 130.000 de euro?
- Vă pot spune, da! Am demarat atunci, în 2017, un proiect mare, construcția unui bloc. E o afacere de 1,8-2 milioane de euro. Dar totul s-a făcut la vedere, se pot vedea extrasele de cont, când mi-a virat banii, fiindcă am lucrat doar prin bancă!

- Nu acuză nimeni că împrumutul e în neregulă, ci faptul că Avram o arbitrează azi pe CFR. Tu, dacă ai fi președinte la CCA, ai evita o astfel de delegare?
- Cine îl cunoaște pe Mikloș Nagy nu ar gândi așa. Eu am fost toată viața mea un om integru, onest, corect și așa voi rămâne. De când sunt la CFR, am evitat până și să merg să salut arbitrii, totul ca să nu se interpreteze. În plus, Marius Avram e în aceeași situație, a planat vreodată asupra lui vreun semne de întrebare. Niciodată! A fost deasupra tuturor suspiciunilor, deci nu are rost o asemenea discuție.

- E adevărat că ai ajuns la CFR datorită relației apropiate pe care o ai cu Nelu Varga, patronul clubului?
- Da, este adevărat!

- De unde e această relație de prietenie?
- Suntem amici din copilărie, ne știm de foarte multă vreme, am fost și colegi la școală!

"Încă nu i-am returnat banii lui Marius Avram fiindcă proiectul a fost întârziat de apariția pandemiei, dar suntem în linie dreaptă acum. Așteptăm extrasele de carte funciară, iar când voi finaliza proiectul, îi voi da banii înapoi"
Mikloș Nagy

EXCLUSIV Situație scandaloasă în Liga 1! Arbitrul de la CFR - Botoșani are de luat 130.000 € de la ardeleni » Vassaras a fost informat, dar a ignorat cazul!

FCSB a ajuns la limită! INTERZIS la transferuri, dacă Gigi Becali nu plătește o sumă uriașă

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (33)
10209899427152560
Popa Lucian  •  28 Iulie 2020, 19:45

Practici cfr iste......

845691825467343
Farmatu Lucian  •  28 Iulie 2020, 19:38

Cand ati fost linior la un Dinamo Steaua si ati vazut de la o distanta remarcabila ca Thereau a lovit un dinamovist si a fost elimibat tot integru erati? D le scuteste ne! Inatotdeauna ai fost pro CFR si Dinamo...Se vedea si din avion...Nu mai dati lectii de integritate ca sunteti penibil...

845691825467343
Farmatu Lucian  •  28 Iulie 2020, 19:37

Cand ati fost linior la un Dinamo Steaua si ati vazut de la o distanta remarcabila ca Thereau a lovit un dinamovist si a fost elimibat tot integru erati? D le scuteste ne! Inatotdeauna ai fost pro CFR si Dinamo...Se vedea si din avion...Nu mai dati lectii de integritate ca sunteti penibil...

Vezi toate comentariile (33)
Comentează