FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Mircea Rednic are o avere uriașă! Dezvăluirea făcută de antrenorul lui Dinamo: „Am dat 1,6 milioane de euro pe o casă, dar nu stau în ea! Am o vilă de 5.000 de metri pătrați”

Mircea Rednic
Mircea Rednic

Articol de , - Publicat marti, 22 ianuarie 2019 13:36

Într-un interviu pentru Gazeta Sporturilor, Mircea Rednic, antrenorul lui Dinamo a făcut dezvăluiri incredibile despre averea sa și despre investițiile imobiliare făcute în România.

„Situația mea financiară nu mă împinge să fac aranjamente cu agenții. Am făcut și afaceri, am avut o fabrică de confecții și am mai investit și în imobiliare mult. Pe casa mea am plătit 1.600.000 de euro și am închiriat-o, că eu nu stau în ea. Asta e pe bulevardul Dacia. Mai am la Sinaia o vilă de vreo 5.000 de metri pătrați, casa Take Ionescu. Am avut case, terenuri, am mai cumpărat proprietăți și în Belgia.

Aici nu prea sunt de acord cu soția, ea e mai sentimentală, se tot uită după case vechi, care necesită renovare, deci investiții. Îi place ei, mă bucur că face treaba asta, dar eu aș fi vrut să iau apartamente deja făcute bine și să le închiriez, să nu le mai repar eu. Mai am case și pe strada Visarion și sunt tot vechi, trebuie renovate”, a declarat Mircea Rednic pentru Gazeta Sporturilor.

Citește AICI interviul integral:

Mircea Rednic distruge mitul Lucescu: „Nea Mircea n-a ajutat pe nimeni în viața lui! În loc să mă ia în Italia, a adus un jucător care era retras de un an”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (16)
cneius
cneius  •  22 Ianuarie 2019, 19:27

Ma simt mai implinit cu aceste stiri "sportive"

cneius
cneius  •  22 Ianuarie 2019, 19:26

Ma simt mai implinit cu aceste stiri "sportive"

851072578301681
Vyyllyy Engel  •  22 Ianuarie 2019, 17:27
Postat de rocky2 pe 22 Ianuarie 2019, 16:00

Nici macar pipereanul, adica ***, nu are vila de juma de hectar! Sau poate Pourinho si-o fi cumparat Ermitaj-ul, ca ala are o mie de camere, si nu stim noi?

Depinde cate etaje are , nu sau referit doar la baza constructie , ci per total , dar ori cum mi-se pare cam mult , o mai fii pus un zero in plus .

Vezi toate comentariile (16)
Comentează