FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - DINAMO, SÂMBĂTĂ, 19:45, DIGI, TELEKOM, LOOK, GSP.RO

EXCLUSIV Miriuță nu folosește un jucător pentru că îi este antipatic: "Nu are vreo legătură cu performanțele sportive!"

Articol de - Publicat joi, 22 februarie 2018 10:41

Vasile Miriuță nu-l folosește pe Constantin Nica pentru că îi este antipatic, performanțele sportive ale fundașului dreapta neavând legătură cu deciziile antrenorului.

Constantin Nica, 24 de ani, a venit la Dinamo în septembrie 2017, fiind împrumutat de la Atalanta. Fundașul dreapta plecat în Italia în urmă cu patru ani a ajuns în Ștefan cel Mare în urmă cu condiția fizică, dar s-a pus pe picioare în cantonamentul din Cipru, unde a fost printre cei mai buni dinamoviști. Cu toate acestea, Vasile Miriuță nu l-a mai inclus nici măcar în lotul 18 în ultimele două etape, cu Chiajna și cu FCSB.

Bun, dar degeaba

Antrenorul dinamovist l-a folosit pe Nica fundaș stânga în egalul cu Craiova, 2-2. Costi a evoluat fără greșeală, dar acest lucru n-a fost de ajuns pentru antrenorul de 49 de ani.

"Nica e printre cei mai buni la antrenamente, dar Miriuță nu-l place deloc. Nu-i place felul lui de a fi și îl ignoră total. Nu are legătură cu performanțele sportive ale lui Nica. Nici măcar nu a vorbit cu el, nu i-a dat nicio explicație de ce nu mai prinde echipa. După meciul bun făcut cu Universitatea, Costi credea că o să fie titular, dar s-a trezit în afara lotului și acum are mari probleme de moral pentru că se aștepta să fie tratat corect", susțin sursele GSP din vestiarul lui Dinamo.

15 meciuria jucat Nica în Serie A, pentru Atalanta și Cesena

1 meci
a jucat Nica pentru "naţionala" României, 1-1 cu Slovacia

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (40)
nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  22 Februarie 2018, 21:44

Nica a jucat mizerabil cu Craiova!

1758587837700889
Costel Pisleaga  •  22 Februarie 2018, 19:15

nu ii baimarean sau ungur c sa-i faci !!! vina nu o poarta decat idiotul care la adus p miriuta la dinamo !!!

geo.b.
geo.b.  •  22 Februarie 2018, 15:58

In acest caz,daca chiar este adevarat,Miriuta are inca o "bila neagra".Intr-o echipa trebuie sa fie folosit CEL MAI IN FORMA JUCATOR si nu daca are sau nu ochii albastri.Nu acesta este un criteriu de promovare.

Vezi toate comentariile (40)
Comentează