FOTBAL  »  LIGA 1  »  PRIETENII LUI OVIDIU

EXCLUSIV. Motivele reale pentru care Gică Hagi a demisionat de la Viitorul: „Clubul nu cred că poate să devină mai puternic cu mine acționar!”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 decembrie 2020 21:00

Gheorghe Hagi, unul dintre cei mai mari fotbaliști din istoria României și patronul Viitorului Constanța, a acceptat invitația lui Ovidiu Ioanițoaia de a participa la o ediție specială de Crăciun a emisiunii „Prietenii lui Ovidiu”.

  • Emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” este difuzată în fiecare miercuri, de la ora 20:00. Poate fi urmărită pe pe site-ul www.GSP.ro, pe pagina de Facebook a Gazetei (link AICI), pe contul de YouTube al Gazetei (abonează-te aici), în format podcast pe principalele platforme de distribuție a podcasturilor: Apple Podcast și Spotify.

Acesta a explicat care au fost motivele pentru a decis să renunțe la banca tehnică a echipei sale.

- Gică, a fost un șoc că tu ai decis să te retragi!
- Eu mi-am îndeplinit toate obiectivele. Am luat-o de la zero și în zece ani mi-am îndeplinit toate obiectivele. Trebuia să ies de pe bancă și să creez un nou proiect. Vreau un nou proiect pentru următorii zece ani. Sper să fie la un nivel mai bun.

- Ce proiect mai pui la cale?
- Trebuie să fiu concret cu dumneavoastră, fiindcă ne vom vedea peste o altă perioadă și o să-mi scoateți declarațiile. Dacă nu vom crește, eu n-o să mai fiu pe bancă!

- Dar te vezi revenind în fotbal!
- Bineînțeles, chiar și la Viitorul. Dacă-mi prezintă un proiect puternic, european, de ce nu!

- Ha-ha-ha. Cine să ți-l prezinte?
- Conducerea, acționarii, președintele. Avem angajați foarte mulți, costuri foarte mari, avem departamente construite bine. Încercăm să fim organizați. Nu suntem la un nivel mare. Dacă proiectul tehnic al Viitorului va fi de nivel mare, atunci mă întorc. Dacă Mircea Rednic face treaba bine, merg cu el și eu îmi văd de ale mele.

- Bun! Vreau să te întreb ceva...
- Nea Ovidiu, eu am ieșit de pe bancă pentru a lucra administrativ și a încerca să devenim mai puternici. Clubul nu cred că poate să devină mai puternic cu mine acționar! Mie nu-mi place în partea administrativă. Ca să devină clubul mai puternic, eu, Gheorghe Hagi, îmi doresc să am parteneri cu care să fac ca acest club să fie mai bun. Adică să vindem acțiunile!

- Păi, și există discuții pentru asta?
- Discuții tot ies de doi, trei ani. Îmi doresc să se facă ceva pentru că unde sunt mai mulți puterea crește și așa o să devenim mai buni și mai puternici. Putem să ne dezvoltăm pe termen mediu și lung, nu de azi pe mâine. Dacă nu, echipa va rămâne cu bugetele pe care le avem, cât timp vom putea. Peste tot e criză!

- Pierderi au și echipele mari, Gică.
- Dacă Real Madrid și Barcelona au scăzut, toți suntem afectați de această pandemie! Nu vând acțiunile doar ca să vând și că a început pandemia. Acest gând îl am de trei ani.

- Pot să fie și arabi, chinezi, orice?
- Vreau parteneri serioși și puternici ca mine și să susținem acest club, această Academie care produce pentru România. Vreau să fac acest lucru cu mare drag și să ajungem și în Europa. Noi n-am avut niciodată un buget european. Au fost limite inadmisibile pentru Europa. Nu poți să joci cu salariu de 5.000 de euro în Europa! Trebuie să te duci la alt nivel, gen CFR. Sau din țări vecine pe care putem să le folosim ca exemplu.

Hagi e văzut în pole position la echipa națională! Anunțul unui fost selecționer: "Merită! A reuşit să facă ceva de la zero"

CITEȘTE ȘI:

VIDEO EXCLUSIV. Nebuloasa de la Dinamo atinge noi dimensiuni » Apariție controversată la hotelul lui Cortacero. Imaginile surprinse, azi, de reporterii GSP

FCSB - Sepsi 1-1. EXCLUSIV Leo Grozavu dă cărțile pe față: „Da, asta i-am strigat parvenitului de Crețu! Merit să fiu «spânzurat»?! Să vă spun de unde a pornit totul”

Playtech: BOMBĂ! Adevărul despre divorțul dintre Alexandra Dinu și Adrian Mutu. De ce s-au despărțit, de fapt


Comentarii (7)
sexilianul
sexilianul  •  24 Decembrie 2020, 15:05
Postat de Marcel Popa pe 23 Decembrie 2020, 21:43

Guvernul Romaniei in loc sa sustina sportul baga banii in alte lucruri pe care le cunosc numai ei.Cum Ungaria poate si noi trebuie sa putem .

au si ungurii rege al BLATURILOR?

dubluv
dubluv  •  24 Decembrie 2020, 08:39

daca unul din obiectivele lui Hagi a fost sa nu care cumva sa treaca vreun tur in Europa atunci da, si-a atins toate obiectivele.

883758598355956
Adrian Fulgos  •  24 Decembrie 2020, 00:26

Sănătate nelimitată, Gică. Succes maxim. Oamenii logici şi de bunăcredință apreciază toate eforturile şi lucrurile care le-ai şi continui să le faci pentru fotbalul românesc. Aşa prăpădit cum este.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează