FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Mutu, interviu sincer despre fiul său Mario! Ce sport practică puștiul de 14 ani și ce "contre" are cu tatăl său

Articol de , - Publicat luni, 28 noiembrie 2016 16:21

Adrian Mutu a oferit un interviu pentru Gazeta Sporturilor în care a vorbit despre fiul său, Mario, care joacă baschet în Statele Unite. A surprins atunci când a dezvăluit ce sport ar fi practicat dacă nu ajungea fotbalist. 

- Băiatul dumneavoastră, Mario, are 14 ani. Cum e să fii tatăl unui adolescent ce tinde să devină bărbat?
- Chiar vorbeam ieri sau alaltăieri cu el și am sesizat că i se schimbă vocea. (râde) E mai răgușit. El face baschet în SUA, la Los Angeles, este conducător de joc, îmi spunea că a reușit 17 puncte în ultimul meci. Mă bucur că-i place baschetul, fiindcă, după fotbal, e sportul meu preferat. S-a mirat și el când i-am zis deunăzi că e unul dintre sporturile mele preferate.

- Serios?
- Așa a reacționat și el! Vorbeam de Curry, de LeBron James. "Tu de unde știi, tati?". Îmi place și să joc baschet. Îi spun mereu să facă totul pentru a reuși în ceea ce ce-și pune în gând. Eu i-am zis să fie serios, cât de curând poate ajunge la draft, poate fi ales de echipa unei universități. Mario trăiește în Los Angeles, normal că mi-aș dori să-l văd cândva în NBA. El trebuie să știe că tatăl lui este mereu alături de el, crede în el, dar să muncească și să creadă și el în forțele lui. Îi trimit și videouri motivaționale. Singurul impediment în calea succesului lui e el însuși.

- A fost un avantaj sau un dezavantaj să-l aibă tată pe Adrian Mutu?
- Mario a fost crescut bine, e un băiat serios, știe ce are de făcut, nu dă mare importanță numelui. OK, e mândru că sunt tatăl lui, dar vrea să-și facă propriul său nume.

- Aveți propriile echipe preferate?
- Da, el e cu Golden State Warriors, eu cu Cleveland Cavalliers. Și ne tachinăm, el spunând că number one e Curry, eu că e LBJ. Ne asemănăm la fotbal, ținem amândoi cu Dinamo. (râde)
Pilot de F1

- V-ați gândit vreodată să aveți altă meserie decât cea de fotbalist?
- Nu. Dar dacă n-ar fi existat fotbalul, poate că mi-ar fi plăcut să fiu pilot de Formula 1. Și cred că mi-ar plăcea să pilotez un avion, o dată.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
iosif_vs
iosif_vs  •  28 Noiembrie 2016, 17:00

Mai bine ca mario nu s-a apucat de sportul asta mizer numit fotbal.. ne ajunge oricum cat il ridica presa in slavi pe printisorul ianis hagi.. odrasla lui mutu mai lipsea..

Vezi toate comentariile (1)
Comentează