FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Mutu rămâne cu sufletul alături de Dinamo: "Am vorbit cu Bratu" » Ce trebuie să schimbe "câinii" în perioada următoare

Articol de - Publicat sambata, 03 martie 2018 09:30

Adrian Mutu, fostul manager general de la Dinamo, continuă să se intereseze de soarta fostei echipe și chiar a purtat o scurtă discuție cu Florin Bratu în momentul în care acesta a preluat funcția de antrenor al "câinilor".

"Poate dacă venea (n.r. Florin Bratu) ceva mai devreme acum nu mai vorbeam de Dinamo în play-out. Cred că cel mai inteligent pentru Dinamo în acest moment ar fi să-și construiască o echipă pentru la anul. E bine că acolo e Bratone, el știe să promoveze tinerii.

Numirea lui o văd de bun augur și îi urez baftă pe această cale. Chiar am vorbit cu el, știu că are mare ambiție de a face lucruri bune și sper să și reușească pentru că merită acest lucru", a declarat Mutu pentru GSP.ro.

Cel mai bine plătit din play-out

Bratu (38 de ani) are la Dinamo un salariu de 7.000 de euro pe lună, exact cât câștiga și Miriuță. Dinamovistul are cel mai mare salariu din play-out, însă e al cincilea din tot campionatul după Dan Petrescu, Nicolae Dică, Edward Iordănescu și Devis Mangia.

Cum a fost drumul în antrenorat

După o carieră impresionantă ca jucător, Florin Bratu și-a început, în urmă cu patru ani, activitatea de antrenor principal.  A antrenat Dinamo II București (2014-2015), CS Tunari (2015-2016), Dinamo Under 19 (2016-2017) și reprezentativa Under 18 a României (2017-2018).

Cu echipa sub 19 ani din cadrul clubului din Ștefan cel Mare, Florin Bratu a câștigat Liga Elitelor în 2017, cea mai importantă competiție pentru juniori organizată în România.

"Florin Bratu este omul potrivit la locul potrivit. Cunoaște filosofia clubului, tradiția, istoria și, mai ales, profilul fotbalistului care trebuie să îmbrace tricoul clubului nostru. În tot acest timp, fotbaliști formați la academia noastră au plecat la echipe din străinătate" Gabi Răduță, șeful Centrului de juniori de la Dinamo

 Staff-ul lui Florin Bratu
Antrenor secund: Iulian Mihăescu
Preparator fizic: Paolo Potocnik
Analist: Silviu Ion
Antrenor cu portarii: Daniel Tudor

28 de goluri 
în 67 de meciuri a marcat Bratu pentru Dinamo în Liga 1, de-a lungul a patru sezoane

"Vreau să văd un alt suflu și un alt spirit al echipei, fiindcă s-a pierdut din spiritul care era când jucam eu la Dinamo"
Florin Bratu, antrenor Dinamo

"Până acum toți elevii mei mi-au spus «Domnul antrenor» sau «Mister», dar las la latitudinea jucătorilor cum să mi se adreseze"
Florin Bratu, antrenor Dinamo

 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
1856998454310979
Luckson Ben  •  03 Martie 2018, 15:31

Bai! Eu chiar credeam ca Mutu este un om serios!AUZI! II SPUNE LUI BRTAONE SA-SI FACA O ECHIPA,pentru la anul! BAI! TRAIESTI IN ROMANIA sau pe ce lume esti? TU NU AUZI CA negoita ,criminalul lui DINAMO, vrea sa vanda tot ce misca un pic in echipa lui Bratu? CE naiba !Ai creierul anesteziat? TREBUIE FACUT CEVA SA PLECE negoita, distrugatorul lui DINAMO!

mosvasile
mosvasile  •  03 Martie 2018, 14:30

Hmm!"Ce trebuie sa schimbe cainii"?Pai,in primul rand si in primul rand,sa schimbe...patronul!Si pe urma,e treaba noului patron,ce ar mai vrea sa schimbe!

811062562312962
Stelian Strambeanu  •  03 Martie 2018, 13:49

A vorbit cu Bratu, nu cumva i-a explicat care e randamentul unui fotbalist în funcție de postul pe care joacă și cantitatea din ,,liniuță,, ???

Vezi toate comentariile (7)
Comentează