FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV N-a scăpat! Măsură luată împotriva jucătorului care i-a greșit lui Rednic: "E inadmisibil!"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de - Publicat luni, 10 decembrie 2018 15:27

Protagonistul unui act de indisciplină, Armando Cooper, 31 de ani, mijlocașul panamez al celor de la Dinamo, nu a scăpat de sancțiuni din partea clubului.

Ionel Dănciulescu, noul team-manager al echipei, a anunțat că mijlocașul va fi amendat după ce a absentat nemotivat de la antrenamentul de duminică. 

"Cooper va fi cu siguranță amendat pentru actul de indisciplină. Nu vom accepta niciodată, indiferent de situație, ca un jucător să nu respecte programul echipei impus de antrenor.

Este un jucător profesionist și experimentat, de la care noi avem pretenții să fie un exemplu pentru jucătorii mai tineri. Din punctul meu de vedere, e inadmisibil să lipsești nemotivat de la un antrenament!", a declarat Ionel Dănciulescu, în exclusivitate pentru GSP.ro.

Conform informațiilor Gazetei, Cooper va fi sancționat cu o amendă de 2.000 de euro. El are un salariu lunar de 9.000 de euro.

Cooper a venit la Dinamo în august 2018, pe vremea când Florin Bratu era antrenor, iar în acest sezon a bifat 9 partide.

La finalul lunii octombrie, după Chiajna - Dinamo 0-0, Armando Cooper a intrat în conflict cu fanii"câinilor" și a vrut să plece. (Detalii AICI)

Vezi și: EXCLUSIV / ULTIMA ORĂ New entry pe lista lui Rednic: un fotbalist-surpriză semnează azi cu Dinamo!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
agentul0007
agentul0007  •  10 Decembrie 2018, 20:27

Dinamo merge f f prost si jucătorii lipsesc de la antrenamente. Majoritatea jucătorilor numai trag, nu le pasa de situația clubului ci de ei .in iarna rednic sa schimbe aproape tot daca vor sa nu fie si la anul in situația asta . Adusi jucători care sa sufere pentru dinamo si sa faca pentru la anul un lot bun .chiar dacă si anul asta jucam in play out.

smdb
smdb  •  10 Decembrie 2018, 18:33
Postat de conasu_boeru pe 10 Decembrie 2018, 17:38

Eu cred că aducerea lui Dănciulescu e o mișcare inteligentă a lui Rednic ! Dănciulescu nu o să aibă niciodată tupeul să îl contrazică sau să ia vreo decizie fără ...”permisiunea” lui Rednic ! Deci...”șeful perfect” !!!

Cine sa ia decizie?! danciu?! =)))))))))) Ce decizie sa ia papagalul asta, ma?! Cand singur a declarat ca el, director general fiind, nimeni nici macar nu-l informa despre vreo decizie luata :))) Si tu vrei ca el sa ia decizii?! :)))))))))))))))))))

valii_sv
valii_sv  •  10 Decembrie 2018, 17:57
Postat de smdb pe 10 Decembrie 2018, 16:39

Iar papagalul de danciu? :))))))))))))))) Bai fratilor, de ce-l mai intrebati pe asta ceva, doar v-a spus singur ca nimeni nici macar nu-l informeaza care-i situatia vreodata... El vorbeste de amenda, dar cel mai probabil *** *** l-a iertat de amenda.... Si danciu o da inainte ca papagalul cu discursuri patetice de lup moralist :))))))))) Ce papagal :))))))))) doar mimamo bucuresti, campioana din play-out esti! hei hei! :))))))))) aaaaalee aleeeeee, mimamo play-out aleeeee :))))))))))))))

Doare prostia ? Cum se manifesta ? Asa ca la tine ? Capul nu te doare ?

Vezi toate comentariile (8)
Comentează