FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Negoiță nu e chiar atât de afectat de ratarea play-off-ului! Decizie drastică luată de șeful lui Dinamo: "Vindem tot"

Articol de - Publicat sambata, 03 martie 2018 13:49

Ionuț Negoiță a mandatat 10 impresari care să scoată la tarabă jucătorii lui Dinamo.

Dinamo a pierdut play-off-ul în ultima etapă, iar mulți oameni de fotbal spun că această contraperformanță este rezultatul vânzării masive de jucători din iarnă.

Conform surselor GSP, pe Ionuț Negoiță nu-l deranjează atât de mult acest lucru, scopul său principal fiind să scoată sume cât mai importante din transferuri.

Mai exact, în perioada de mercato, finanțatorul dinamovist a avut discuții cu circa 10 impresari și le-a transmis acestora că acceptă să cedeze pe oricine, imputernicindu-i pe toți acești agenți pentru a negocia în numele clubului din Ștefan cel Mare!

Negoiță le-a transmis că cel care vine cu oferta cea mai mare pentru un anumit fotbalist primește și afacerea, adică un comision aferent mutării.

Citește și: EXCLUSIV Tot Giovanni dictează la Dinamo! Și-a impus jucătorul în primul "11" și îl sabotează pe cel cu care s-a certat

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (52)
kwd2018
kwd2018  •  03 Martie 2018, 22:53
Postat de fangigi pe 03 Martie 2018, 19:25

Cum se pronunta Hermannstadt? Daca e greu, poti zice simplu zero-trei, lumea va sti!:)))

pai se zice mai usor mort. ca rapidul. dar si daca spui doar mort, lumea stie cine a murit si nu se mai intoarce de la groapa. rapidul. iti spun eu, ca nu pari a avea decenta necesara la cap, sa deduci singur!

andrei.33
andrei.33  •  03 Martie 2018, 20:26

Conform surselor GSP. Articol flame de scandal. Obositilor...

fangigi
fangigi  •  03 Martie 2018, 19:25
Postat de Stefan Anghel pe 03 Martie 2018, 18:17

DIMANO VINDE TOT SI RENASTE CA PASAREA PHEONIX DIN LIGA A V-A....SA NU ZICETI CA NU V-AM SPUS !NEVOLITZA II DA ECHIPA LA CHEIE LUI BORICEA ! CALIFICATA DIRECT IN GRUPELE CEMPIONS LIG......LA COREGRAFII

Cum se pronunta Hermannstadt? Daca e greu, poti zice simplu zero-trei, lumea va sti!:)))

Vezi toate comentariile (52)
Comentează