FOTBAL  »  Superliga  »  U CRAIOVA

EXCLUSIV Nervi întinşi la maximum în Bănie, jucătorii olteni s-au bătut la antrenament

Marco Zoro
Marco Zoro

Articol de - Publicat joi, 12 mai 2011 00:00 / Actualizat joi, 12 mai 2011 16:28

Situaţia în care a ajuns Craiova, fiind ca şi retrogradată în Liga a 2-a, are efect şi asupra fotbaliştilor. La antrenamentul de aseară, elevii interimarului George Biţă au rabufnit! Mai întîi, ivorianul Marco Zoro a avut un conflict cu Alin Buleică. Deranjat că tînărul nu se implică mai mult în pregătire, stoperul s-a enervat şi a ţipat la fundaşul dreapta, care nu i-a rămas dator şi i-a răspuns pe un ton ridicat. Iritat, Zoro s-a apropiat de acesta şi i-a dat o palmă peste faţă. A fost nevoie de intervenţia celorlaţi jucători şi a staffului tehnic pentru a-i calma pe cei doi.


O jumătate de oră mai tîrziu, cei doi au fost copiaţi de Surugiu şi Wendel, însă aceştia doar s-au certat dur, fără a se lovi. Pentru ca lucrurile să nu degenereze, cei doi antrenori Sandu Tăbîrcă şi George Biţă au decis să încheie şedinţa de pregătire mai devreme.

Alte scandaluri în Bănie
- mai 2011 - Bărboianu s-a plîns că ar fi fost bruscat, înjurat şi ameninţat pe Mititelu într-o benzinărie din Craiova.
- aprilie 2011 - Fostul vicepreşedinte al Universtităţii, Lucian Mitu, s-a plîns că a fost lovit cu piciorul în burtă, în plină stradă, de unul dintre bodyguarzi lui Mititelu.
- martie 2011 - Zoro şi David Lopes s-au certat rău cu fraţii Costea, fiind la un pas să se ia la bătaie, în pauza meciului de la Timişoara (0-4).
- mai 2010 - Nervos după o discuţie cu Adrian Mititelu, Eugen Trică i-a vandalizat maşina patronului. Asta după ce a încercat să-l lovească, dar a fost oprit de bodyguarzi.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (20)
blue_sky
blue_sky  •  12 Mai 2011, 22:17

O echipa dupa numele si asemanarea patronului.Mititica.Lasa ca si la matineu e bine.

dorinija
dorinija  •  12 Mai 2011, 20:20
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

cu cine zici ca jucati finala cupei???????? nu cumva cu aia de v-au ars de fiecare data cand v-au prins in ultimii ani? nu le scriu numele pt ca nu-i suport, la fel cum nu suport nici oitele.......

dorinija
dorinija  •  12 Mai 2011, 18:21
Postat de craiovus_maximus pe 12 Mai 2011, 17:42

ATENTIE MARE !!!! PAVEL BADEA A INREGISTRAT LA OSIM ( IN NUME PERSONAL !!!! )DENUMIREA CS UNIVERSITATEA CRAIOVA IMPREUNA CU STEMA ECHIPEI !!!ilil poate opri cineva sa faca si echipa de fotbal la cs universitatea craiova daca e a lui??? nimeni nu va mai putea folosi nume de echipa de fotbal Universitatea Craiova, nici culori nici emblema asemnatoare, si, o echipa din Craiova fara sa se numeasca Universitatea si sa fie alb-albastra e egala cu 0 vezi Extensiv Craiova sau care au mai fost, cati suporteri au avut? un fel de unirea urziceni .... VIZUALIZATI LA PAGINA 15 DIN LINK buletinul de proprietate pe numele lui Pavel Badea ://www.osi m.ro/publicatii/marc i/bopi_2011/bopi4_sp 16_21

CS inseamna CLUBUL SPORTIV, n-are legatura cu FC adica fotbal club. stai calm, exista CS STEAUA si CS DINAMO, la fel de bine cum exista si cluburile de fotbal omonime, in momentul de fata sunt persoane juridice distincte ce n-au legaura intre ele. la fel e si la craiova, pana in revolutie exista CS, iar apoi clubul de fotbal a devenit independent, dobandind personalitate juridica de sine statatoare. nu va mai agitati si voi cand nu e cazul..........

Vezi toate comentariile (20)
Comentează