FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - DINAMO, SÂMBĂTĂ, 1 DECEMBRIE, 20:00, DIGI, TELEKOM, LOOK SPORT, GSP.RO

EXCLUSIV Noi bătăi de cap pentru Mircea Rednic înaintea meciului vital cu Viitorul » Fotbalistul în care își pune toate speranțele e în continuare incert

În urmă cu pregătirea, Gregory Tade se resimte încă după efortul depus în amicalul cu Chiajna de acum 11 zile // FOTO: fcdinamo.ro
În urmă cu pregătirea, Gregory Tade se resimte încă după efortul depus în amicalul cu Chiajna de acum 11 zile // FOTO: fcdinamo.ro

Articol de - Publicat marti, 27 noiembrie 2018 13:10

Dinamo are sâmbătă un meci extrem de dificil pe terenul Viitorului, echipă despre care mulți specialiști afirmă că e una dintre favoritele la titlu. 

Pe lângă adversarul complicat, Rednic se confruntă și cu probleme de lot înaintea meciului.

Nemulțumit de randamentul atacanților, "Puriul" spera să-l arunce în luptă pe atacantul Gregory Tade. Totuși, francezul se resimte încă după efortul depus pe 16 noiembrie la amicalul cu Chiajna, 0-1, fiind în continuare în urmă cu pregătira fizică.

Vârful de 32 de ani se pregătește separat și resimte dureri musculare, fiind șanse mici să poată debuta cu Viitorul. 

Alături de Tade, separat s-a pregătit azi și Sergiu Hanca, cel care s-a ales cu o contuzie la genunchi după meciul cu Gaz Metan Mediaș, 1-1. Dacă totul decurge normal, fotbalistul ar putea reintra miercuri în programul normal de pregătire. 

În plus, Dinamo nu se va putea baza în deplasarea de la Ovidiu nici pe Mihai Popescu, fundașul central care a fost eliminat, pentru prima oară în carieră, în remiza din ultimul meci din campionat. 

Astfel, Rednic se va vedea nevoit să improvizeze din nou în defensivă, urmând să-l folosească, alături de Katsikas, pe unul dintre Denis Ciobotariu sau Ricardo Grigore. 

Vezi și: 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (27)
conasu_boeru
conasu_boeru  •  27 Noiembrie 2018, 22:07
Postat de Radu Fifea pe 27 Noiembrie 2018, 19:37

Diferenta e ca in play-off te bati la campionat sau cupele europene, in schimb in play-out *** retrogradezi.

Mai citește odată despre ipotezele pe care le-am zis eu ...vorbeam de clasarea pe locurile 5-7 !

conasu_boeru
conasu_boeru  •  27 Noiembrie 2018, 22:02
Postat de planetfun pe 27 Noiembrie 2018, 19:52

asa imi place de voi ! decat sa joci si sa te faci de ras in cupele europene, mai bine sa nu intrati in cupe. decat in play-off ultima, mai bine prima in play-out. da cel mai mult mi-ar placea sa fiti campioni in liga a 2-a 1 prefer sa nu ia fcsbul campionatul si sa retrogradati !

E valabil pentru voi ,că doar voi vă faceți de râs an de an ! Două tururi preliminare cu echipe de mâna a treia ”ține” participarea voastră, cum dați de una de mana a doua și jumătate cum îl invocați pe alchimistul Norbert ! Dacă Dinamo intră în play off ați dat de d..cu și voi știți asta, de asta vă tremură chiloții !

ge0x
ge0x  •  27 Noiembrie 2018, 19:57

Fcsb a luat campionatul cu Reghe blat ca ii dopa ala. Acum ce sa castigi cu uscatii de coman, man si tase..

Vezi toate comentariile (27)
Comentează