FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

N-a schimbat mai nimic! 4 concluzii după prima lună de mandat a lui Rednic: o singură victorie, transferuri modeste și scandal cu toată lumea!

Articol de - Publicat luni, 26 noiembrie 2018 16:35

A trecut mai bine de o lună de când Mircea Rednic a preluat-o pe Dinamo, dar rezultatele continuă să lipsească in "Ștefan cel Mare". "Puriul" a reușit o singură victorie în 6 meciuri și a ieșit în evidență mai mult prin ironiile și aroganțele cu care a atacat mai mulți oameni de fotbal, dar și propriii jucători. 

Puține lucruri s-au schimbat față de dimineața zilei de 13 octombrie, când o informație cu adevărat bombă zguduia site-urile de sport. Claudiu Niculescu fusese anunțat că trebuie să plece, șefii ajungând la un acord cu Mircea Rednic, recent demis din Arabia Saudită.

Încă de la prima sa conferință de presă, antrenorul a dat asigurări că echipa va ajunge în play-off. Realitatea sfidează însă optimistul exacerbat etalat de Rednic. Dinamo nu a facut decât să iasă din zona retrogradării, clasarea în primele 6 fiind încă departe.

Vezi mai jos o radiografie a celor 5 săptămâni petrecute de Rednic la Dinamo:

1. Doar o victorie + eliminare rușinoasă din Cupă

În 5 săptămâni, câinii nu au învins-o decât pe FC Voluntari. Chinuit, în minutul 90+5. În rest, Dinamo a bifat 4 egaluri, printre care remiza din derby-ul cu FCSB, 1-1.

În plus, roș-albii au înregistrat și o contraperformanță istorică, fiind eliminați din Cupă de Csikszereda, echipă de liga a treia. Adică au "maltratat" singurul obiectiv viabil din acest sezon, unicul care, teoretic, putea sa-i ducă în cupele europene.

Perspectivele continuă să fie sumbre pentru Dinamo, pentru ea urmând un final de an de foc, cu meciuri împotriva Viitorului, CFR-ului și Craiovei.

2. Transferurile sunt fail deocamdată

Deși fanii îl percepeau ca pe un adevărat magician, achizițiile orchestrate de el și fiica sa Luana întârzie să confirme.

Fundașul Naser Aliji s-a "rupt" înainte să joace vreun minut, Zenke a dezamăgit, iar Montini si Atmane, debutați cu Gaz Metan, nu au ieșit cu nimic în evidență. Rednic urmează să-l arunce în luptă și pe atacantul Gregory Tade, atacant care nu a mai jucat însă din aprilie și care nu are realizări notabile în ultimii ani.

3. Si-a pus jucătorii în cap

Mai mult, antrenorul și-a criticat public mai mulți jucători, fapt extrem de dăunător atmosferei din vestiar, după cum avertizează numeroși psihologi sportivi.

A râs în mai multe rânduri de fundașul Sergiu Popovici, iar după ultimul meci și-a distrus atacanții, vizați fiind Daniel Popa și Robert Moldoveanu: "În mod normal ar trebui să fie rezerve", i-a caracterizat Rednic.

Totodată, în timpul meciului din Cupă cu Csikszereda, Rednic a putut fi auzit cum își insultă jucătorii: "Unii luați bani degeaba!", a tunat tehnicianul la adresa acestora. Ulterior, și-a criticat dur elevii și după meci. L-a pus la zid pe Grozav, care a fost pus pe liber a doua zi, iar la câteva zile distanță l-a satirizat fără menajamente pe fundașul Kino Delorge, în fața presei: "E încă la Săftica, bate penalty-uri".

În plus, GSP.ro a scris despre faptul că Rednic ar urma să renunțe în iarnă la mai mulți jucători din vechea gardă, tocmai pentru ca nou-veniții să iasă din plafonul salarial impus de club.

4. S-a certat cu toată lumea

În toată această perioadă, Rednic a fost implicat în mai multe dispute verbale cu diverși oameni de fotbal. A intrat într-un război rece cu fostul antrenor Florin Bratu, căruia i-a reproșat transferurile făcute și pregătirea fizică a echipei.

Pe deasupra, a inițiat conflicte cu Marius Șumudică si Mihai Stoica, poreclindu-i chiar pe aceștia "ȘumiBet" si "Luțu 2". Rednic a mai avut și alte schimburi tensionate de replici, cu Ilie Dumitrescu sau Nicolae Dică.

Jurnalistul GSP.ro Victor Vrînceanu a realizat azi o amplă comparație între startul de sezon al lui Bratu si cel al lui Mircea Rednic. Concluziile analizei, AICI!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (69)
bendyx066
bendyx066  •  28 Noiembrie 2018, 08:08

A dat ciobanu ordin sa nu între Dinamo în play off, ca ia câștiga *** anul ăsta!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

142284809886894
Sorin Brasoveanu-Doky  •  26 Noiembrie 2018, 22:43

Dinamo este cea mai dustractiva echipa...si asta nu de acum..de vreo 20 ani..

balauru48
balauru48  •  26 Noiembrie 2018, 21:45
Postat de bumix pe 26 Noiembrie 2018, 19:55

NU STIU LA CE V-ATI ASTEPTAT DE LA STRIMBU, ASTA PESTE TOT A BAGAT NUMAI strimbe ASA CANICI AICI NU FACE ALTCEVA.CA JUCATOR A FOST PUIU LUI *** FARA EL NU MERGEA NICI LA WC. CA ANTRENOR ,,,, NU MAI E IL ***

Un comentariu pe intelesul tuturor, ca si numele tau, de altfel... De unde apareti ba grobienilor???

Vezi toate comentariile (69)
Comentează