FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  AFK CSIKSZEREDA - DINAMO 3-3, 9-8 DUPĂ PENALTY-URI

VIDEO HALUCINANT! Rednic, surprins pe bancă în timp ce-și făcea praf jucătorii la penalty-uri: "Luați bani degeaba unii!"

FOTO: Captură TV Telekom Sport
FOTO: Captură TV Telekom Sport

Articol de GSP - Publicat vineri, 02 noiembrie 2018 01:03

Mircea Rednic, antrenorul lui Dinamo, a fost incredibil de agitat în finalul meciului cu Csikszereda, 3-3, 8-9 după penalty-uri.

La loviturile de departajare, televiziunile l-au surprins pe Rednic spunând vorbe grele jucătorilor săi, culmea, imediat după ce goalkeeper-ul dinamovist Vlad Muțiu reușise să pareze unul dintre cele patru penalty-uri apărate.

Rednic a țipat către mijlocul terenului, acolo unde era adunată întreaga echipă a lui Dinamo: "Luați bani degeaba unii!". Apoi, tehnicianul în vârstă de 56 de ani a încercat să-l mobilizeze pe Denis Ciobotariu, care avea ocazia închiderii meciului. Ciobi jr. a ratat însă, la fel cum au făcut-o și Hanca, Grozav, Vlad Olteanu și Delorge, iar Dinamo a ratat în cele din urmă calificarea.

VIDEO cu momentul 

Abordează Rednic greșit relația cu jucătorii? 

Într-o intervenție avută la TV Digi Sport, Ilie Dumitrescu l-a criticat în termeni duri pe Mircea Rednic pentru faptul că vorbește foarte dur la adresa propriilor jucători și că, în același timp, aduce în discuție viitoarele transferuri ale echipei. Detalii pe larg, AICI!

 

 

Ilie Dumitrescu îl face PRAF pe Mircea Rednic: "Să-și asume, eu așa făceam când antrenam! M-a șocat asta în echipa lui Dinamo!"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (19)
cj1960i
cj1960i  •  02 Noiembrie 2018, 12:25
Postat de catalin_cj pe 02 Noiembrie 2018, 10:39

Nu am dau. Dar am dreptul la o parere. Stiu ca si noi avem rusinile noastre, dar asta nu inseamna ca nu avem drept la propria parere.

Oricine isi poate spune parerea, nu comentez eu asta. Dar... accepta injuraturile dinamoviste, doar personal. Nu ti-am comentat postarea analitica, doar FAPTUL ca toti suporterii vor fiinjurati de vreo doua galerii care fiind infratite, au o placere de a injura C.F.R.-ul.

dakesis
dakesis  •  02 Noiembrie 2018, 11:52

scrieti bai ziaristilor profesionisti despre neasemuita performanta a lui Nistor. Impiedicatului de Hagi i-ati dedicat o zi de articole ca a dat niste amarate de goluri din penalty cu ambele picioare. Nistor a dat din actiune. Aveti material de 2 zile pentru asta. Vai de t(e)asta voastra...

magic4ever
magic4ever  •  02 Noiembrie 2018, 11:43

Ilie Dumitrescu sa ne lase cu comentariile lui pentru ca el ca antrenor nu are vreo performanta notabila...el e bun doar la teorie, la practica este praf! Stie Rednic ce face, jucatorii merita criticati pentru felul dezastruos in care se prezinta de etape bune...sunt sigur ca dupa ce ii vin 3-4 jucatori lui Rednic echipa o sa joace mult mai bine si o sa vina si rezultatele

Vezi toate comentariile (19)
Comentează