FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  AFK CSIKSZEREDA - DINAMO 3-3, 9-8 DUPĂ PENALTY-URI

Ilie Dumitrescu îl face PRAF pe Mircea Rednic: "Să-și asume, eu așa făceam când antrenam! Ce să mai joace când tu le faci asta?"

FOTO: Bogdan Bălaș
FOTO: Bogdan Bălaș

Articol de GSP - Publicat vineri, 02 noiembrie 2018 00:55

Ilie Dumitrescu s-a luat de Mircea Rednic pentru faptul că nu-și asumă deloc rezultatele negative ale lui Dinamo, "câinii" fiind eliminați de Csikzereda din optimile Cupei României, 3-3, 8-9 în urma loviturilor de departajare. 

"Observ că la Dinamo responsabilitatea pentru acest eșec e doar a fotbaliștilor. Când antrenam, eu ieșeam după fiecare eșec și spuneam că e sută la sută responsabilitatea antrenorului.

Cred că și Rednic ar trebui să-și asume. A fost al treilea lui meci si pe mine m-a șocat organizarea defensiva a lui Dinamo. Să fii condus cu 2-0 de o echipă de Liga a 3-a.

Eu nu-i judec pe cei de la penalty-uri. Eu mă întreb ce s-a intâmplat de s-a ajuns la lovituri de departajare. Tu vii și spui că aduci jucători noi când mai ai 4-5 meciuri decisive pana la pauza de iarnă și trebuie să scoți puncte? Păi ce să mai joace fundașul tău stânga sau altul din echipă când știe că îi aduci înlocuitor?! De asemenea, i-aș întreba pe fotbaliștii lui Dinamo dacă acest meci a fost pregătit pentru loviturile de la 11 metri", a spus Ilie Dumitrescu, la TV Digi Sport. 

Vezi și: VIDEO ȘOCANT Urmărire ca în filme! Ultrașii dinamoviști au oprit autocarul lui Dinamo în trafic: "Jos din scaune!"

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (21)
mosvasile
mosvasile  •  02 Noiembrie 2018, 13:19

Ilie zice lucruri de bun simt pe care le vede oricine!Rednic cu declaratiile alea ale lui-de vedeta nervoasa-a dat peste cap orice pedagogie!Nici Maurinho nu si-ar fi permis!Poate ca Rednic se credea in luna iunie- inainte de pauza intercompetitionala- cand ai destul timp sa iti faci pregatirea, fara presiunea rezultatelor!Si poate ca se credea Hagi-care este si antrenor si patron-si are destui bani si jucatori,ca sa trimita acasa o echipa intreaga!

dan_1970
dan_1970  •  02 Noiembrie 2018, 12:00

MISTER Ilie, antrenor cu trofee Șampion Lig și Cupa Mondială, Ieuropa Lig, titluri de campion si multe alte cupe pe vreo 5 continente, s-a saturat de meleoanele din antrenorat și dă 500 de para/emisiune să apară la digitv. Să îi învețe pe desculții aștia cum se antrenează. Săracilor!

1502241916738818
Ion-Nelu Nistor  •  02 Noiembrie 2018, 11:35

Stai ca vorbeste si mister. Asa le cerea jucatorilor sa i se adreseze cand antrena si el pe unde "cica" antrena si el. MISTER, auzi! Ce dracului joaca de o jumatate de an acei indivizi ce s-au speriat ca vin alti sa-i shimbe? Foarte bine le zice Rednic. Poate se trezesc la viata. Nu-i da nimeni afara daca vor arata ceva. Numai ca nu prea au ce arata.

Vezi toate comentariile (21)
Comentează