FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI

EXCLUSIV Noi contre la Iași » Stoican și președintele clubului îl critică pe finanțatorul Horia Sabo: "Să nu fim confundați cu un bazar de ciurucuri"

FOTO: Sportpictures.eu
FOTO: Sportpictures.eu

Articol de GSP - Publicat joi, 03 ianuarie 2019 20:14

Horia Sabo, finanțatorul celor de la Poli Iași, a anunțat astăzi că e dispus să se despartă de Dylan Flores și Moussa Sanoh, doi dintre cei mai valoroși jucători ai molovenilor.

Informația nu e pe placul lui Adrian Ambrosie, președintele echipei, care critică încă o dată management-ul lui Sabo. 

"Flores sau Sanoh nu pot fi vânduți pe sumele despre care s-a scris. Trebuie să învățăm să negociem mai bine ca să nu fim confundați cu un bazar de ciurucuri. Oricum, sper să nu fie alte fumigene de-ale domnului Sabo, cum, de altfel, ne-a obișnuit", a spus Ambrosie pentru GSP.ro. 

"Măcar să fie un preț corect"

Flavius Stoican, antrenorul ieșenilor, a vorbit la rândul său despre posibilitatea de a rămâne fără Dylan Flores și Moussa Sanoh.

"Eu știu că e nevoie de bani și că niciun club nu se poate autofinanța fără să vândă jucători. Nu-s venit cu pluta și știu că nu sunt la Barcleona. N-am pretenția să mi se aducă crema din Liga 1 sau să nu mi se umble la echipă decât atunci când vreau eu să dau drumul la vreun jucător pe care nu mă bazez, dar nici să vindem jucători buni pe 2 lei nu sunt de acord.

Asta pentru că nici nu ne ajung acești puțini bani pe care i-am lua ca să ne acoperim bugetul și nici nu putem face performanță la nivelul la care ne-am propus dacă renunțăm atât de ușor la jucătorii pe care i-am găsit și pe care ne-am chinuit să-i aducem la nivelul la care sunt. Nu ai cum să devii o echipă cât de cât competitivă dacă atunci când ridică un jucător capul, tu îl vinzi pe aproape nimic.

Pentru mine este important să fac o echipă competitivă, să ating obiective îndrăznețe, pe scurt să fac performanță, nu să vindem câte 3-4 jucători. Înțeleg că este nevoie de bani, dar măcar să fie un preț corect", a spus și tehnicianul Flavius Stoican, pentru GSP.ro.

Cantonament în Antalya

Lotul lui Poli se va reuni pe 7 ianuarie. Iar în data de 11 se pleacă în cantonament în Antalya. Acolo, echipa pregătită de Flavius Stoican va susține și câteva amicale ce urmează a fi stabilite.

Vezi și: Flores, Sanoh și Qaka, pe picior de plecare de la Poli Iași: "Am primit oferte pentru ei"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
adicn
adicn  •  04 Ianuarie 2019, 08:19

Cine mai poate intelege ce-i pe acolo?! Echipa da semne vtale, ar ei se cearta pe nimicuri...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează