FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

EXCLUSIV Noi dezvăluiri șocante din culisele situației incendiare de la Viitorul: fotbalistul ar fi sărit să-și bată antrenorul! » La rândul lui, tehnicianul și-ar fi înjurat jucătorii

Articol de GSP - Publicat marti, 08 august 2017 09:59

Gică Hagi a luat o decizie suprinzătoare și l-a exclus ieri din lot pe atacantul George Țucudean. (Vezi detalii) Atacantul nu a fost în această dimineață la masă, alături de restul fotbaliștilor campioanei. 

Potrivit surselor GSP.ro, Țucudean a fost exclus din lot pentru că ar fi sărit la bătaie cu secundul lui Gică Hagi, Cătălin Anghel.  

Jucătorii de la Viitorul sunt extrem de nemulțumiți de Cătălin Anghel, pe care îl acuză că le vorbește urât și i-ar înjura pe aceștia când Gică Hagi nu este prezent la antrenamente. Se pare că, în trecut, Anghel ar mai fi avut un incident asemănător cu Florinel Coman.

Țucudean nu a putut fi contactat până la această oră pentru a-și spune punctul de vedere. 

În ultimele 3 zile, Gică Hagi nu a fost prezent la ședințele de pregătire ale campioanei, acestea fiind conduse de Anghel. 

Surse din vestiarul campioanei susțin că tensiunea în lot a apărut încă din cantonamentul din Turcia, după ce s-a ratat transferul lui Nedelcu la FCSB, pentru 1,5 milioane de euro. Astfel, fără banii respectivi conducerea nu a putut să achite primele de obiectiv. 

Din informațiile Gazetei Sporturilor, jucătorii de la Viitorul sunt împărțiți în acest moment în două grupuri: unul condus de Țucudean și Casap, din care mai făceau parte Neluț Roșu, Purece și Morar, înainte să fie scoși din lot. A doua tabără din vestiar îi are ca lideri pe Benzar, Chițu și Râmniceanu. 

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (32)
10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  08 August 2017, 22:06

Comentariile mai slabe si mai rautacioase decat mizeria asta de articol insusi! pai ma flacai, degeaba latram, ca ne place sau nu, asta e mocirla in care ne scladam an de an! si Becali a facut si face aceleasi mizerii ca si Hagi cu arbitrii si cu echipe care se dau la o parte! si toti jucatorii romani care ajung pe afara fac figuratie, nu au mentalitate pentru performanta! asa ca mai moale ca Hagi e rau si Becali sau Negoita sunt buni! toti o apa si-un pamant! Hagi, zic ca suporter al Viitorului, daca l-ar fi dus capul, scapa de Anghel si vindea tot cand a avut oferte! Benzar , Coman, Nedelcu,Ganea! mai rau decat sa iei 4 de la Apoel jucand cu Cicaldau si Matan ce putea fi?

811062562312962
Stelian Strambeanu  •  08 August 2017, 17:23

Gică, ai grijă mulți nu văd cu ochi buni ascensiunea Viitorului !! Ai grijă la cei care te înconjoară dar mai ales la cei/cel din afara clubului !!! S-ar putea ca ei/el să fie sprijiniți chiar de ,,cineva,, din F.R.F. care ar dori discreditarea ta !!! E o simplă presupunere !!!

iosif.
iosif.  •  08 August 2017, 13:46
Postat de nightought pe 08 August 2017, 12:02

Cuvantul se potriveste pe deplin ! Nu inteleg de unde atata mirare ! Nu voi v-ati dus cu milogeala la Tas ? O echipa adevarata accepta cu sportivitate ca a pierdut si isi felicita adversarul !

Gigi a dat pe avocatul de la TAS mai mult decat a dat negoita pe transferuri in ultimii 5 ani HAHAHAHAHAHAHAHAHA LAS-O PE ASTA CU SARACIA CA NU TINE :))))))))))))

Vezi toate comentariile (32)
Comentează