FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

EXCLUSIV Scandal-monstru la campioana României » Decizie radicală luată de Hagi: l-a exclus din lot!

Articol de - Publicat luni, 07 august 2017 22:29

FC Viitorul se află pe un butoi cu pulbere, după ce a fost eliminată din Liga Campionilor și a pierdut apoi meciul din campionat cu Sepsi, scor 0-1.

Tensiunea se resimte acut printre jucători, iar Gică Hagi a decis să-l excludă din lot pentru meciul cu FC Voluntari, de marți, pe George Țucudean.

Decizia antrenorului de la Viitorul a venit după ce atacantul de 26 de ani a făcut scandal și i-a anunțat pe oficialii campioanei României că nu vrea să mai rămână la echipă pe motiv că are mai multe oferte.

După acest episod, Țucudean s-a certat cu conducerea echipei și Hagi n-a acceptat derapajul jucătorului său, luând decizia să-l excludă din lot pe termen nelimitat.

Mai mult, sursele GSP.ro au dezvăluit că de trei zile toate ședințele de pregătire au fost conduse de Cătălin Anghel, cel care n-are o relație tocmai bună cu jucătorii. De altfel, și la conferința de presă de astăzi a fost prezent tot secundul lui Hagi, Cătălin Anghel.

Trebuie amintit faptul că Țucudean e reprezentat de Mircea Sandu, fiind singurul dintre jucătorii Viitorului care nu lucrează cu impresarul italian Pietro Chiodi.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (33)
10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  08 August 2017, 22:13
Postat de valentinn10 pe 08 August 2017, 03:02

cipriane tata, pisic mic si bland, ia ve zi tu cine la tinut pe Hagi in liga cu acel 1 la5 ca apoi sa ia campionatul, vai mama lui. Pai te credeam baiat serios si scolit dar vad ca nu le ai cu judecata, cam prostut, hai pune mana pe carte si incepi sa te scoli de dimineata, la munca fraiere frustrat, ai inteles?, bravo, sezi...

cumetras , eu credeam ca poti mai mult de atat! una la mana, mai lasa-ma cu sezi, ca nu-s dinamovist! a doua la mana, e rusinos pentru un pusti ca tine daca crezi ca a munci e o rusine! cu cartea,atata timp cat sunt de-o varsta cu taica-tau,las-o mai moale, ca am mai multa vacanta decat ai tu scoala! ce te deranjeaza? ca am zis adevarul? nu vorbesc de blaturi , omenie si alte ghidusii de care vorbiti voi! spun doar ca mizerabilul ala de Becali ,dupa cat bine I-a facut Hagi, *** TAS,dat afara de la Steaua,etc etc etc! o zi buna iti doresc!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

tihi
tihi  •  08 August 2017, 18:21

Tucudean poate sa vina la SEPSI OSK. Daca Hagi nu vrea,noi il vrem in lot !!!

torque07
torque07  •  08 August 2017, 13:42

articol mediocru..de nota 6..pana la un punct..."Trebuie amintit faptul că Țucudean e reprezentat de Mircea Sandu, fiind singurul dintre jucătorii Viitorului care nu lucrează cu impresarul italian Pietro Chiodi" cu asta s-a ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (33)
Comentează