FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

EXCLUSIV Nu e Mache! Gigi ar avea altă "cârtiță" la Steaua » Cine i-a spus tot despre momentul Zurich

Articol de GSP - Publicat joi, 02 martie 2017 10:31

”Am aflat ce s-a întâmplat la Zurich încă de a doua zi”, a dezvăluit Becali. El a avut în delegația Stelei doi apropiați care au asistat la beția lui MM.

Ediția de azi a Gazetei Sporturilor dezvăluie că pe lângă Marius Ianului, Viorel Păunescu ar fi putut să-i spună lui Becali ce s-a întâmplat în Elveția, la meciul Stelei din Europa League.

Fost președinte al clubului înainte ca roș-albaștrii să se transforme într-o societate pe acțiuni și să ajungă sub patronajul lui Becali, Păunescu a rămas un suporter stelist și merge la majoritatea meciurilor, și acasă, și în deplasare.

La Zurich ar fi participat la petrecerea din ziua meciului, în urma căreia Mihai Stoica s-a simțit atât de rău de la băutură încât nu s-a mai putut deplasa la stadion. Aceleași surse povestesc că Păunescu i-ar fi relatat lui Becali că a petrecut alături de MM. Doar că Viorel a renunțat mai repede și n-a avut nevoie de un timp atât de lung de refacere. Managerul a continuat și a pierdut partida.

Toate detaliile legate de acest caz și motivele pentru care Mache ar putea fi turnătorul din echipa Stelei pot fi citite în ediția tipărită a Gazetei Sporturilor și pe platforma Gazeta Digitală.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
balauru48
balauru48  •  02 Martie 2017, 17:27

Toti sunt cartite la fcsb!

bufnila
bufnila  •  02 Martie 2017, 17:07

gata, va este frica sa mai spuneti ca s-a facut si reghecampf teava? Omul este speriat ca orice club cauta in google dupa numele reghecampf acum vede reghecampf betiv, reghecampf blatist, reghecampf manelist, reghecampf alcool. Nasol moment pentru fanul lui piti talent.

cevahaios
cevahaios  •  02 Martie 2017, 12:17

Nu joaca MM sau Reghe, insa au rolul lor in pregatirea unui meci. MM are atributiunile sale, conform organigramei de la UEFA... si nu s-a prezentat la meci.... superb! Cand conducerea face de-astea, ce pretentii sa ai de la jucatori ???

Vezi toate comentariile (6)
Comentează