FOTBAL  »  Superliga  »  PRITENII LUI OVIDIU

EXCLUSIV O nouă lovitură pentru Gigi Becali: „Pentru mine Steaua rămâne clubul Armatei! La FCSB nu există seriozitate și disciplină”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 iunie 2020 20:00

„Sensei” Florentin Marinescu, preparatorul fizic care a lucrat la Steaua în perioada în care echipa roș-albaștrilor a câștigat Cupa Campionilor Europeni și Supercupa Europei, e supărat pe cei de la CSA pentru că nu-i recunosc contribuția la performanțele clubului. Dar, când vine vorba despre războiul CSA - FCSB, Marinescu e ferm: Steaua e cea a Armatei.

Emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”, realizată de Ovidiu Ioanițoaia, este difuzată în fiecare miercuri seară, de la ora 20:00, pe GSP.RO

- Sensei, în anii petrecuți la Steaua crezi că ai făcut tot ce trebuia să faci?
- Eu mi-am făcut treaba sută la sută la Steaua. Și l-am auzit acum câteva luni pe Gabi Balint, pentru prima dată când a spus ce-am făcut cu ei. Și mi-a mulțumit!

- Zi-mi te rog dacă ai mai ținut legătura cu jucătorii. 
- Da, da, vorbim. Anul trecut, pe 7 mai, m-au rugat Balint și Belodedici să mă duc la serbarea lor. Cei de la Steaua nici nu știu că am existat!

- Cum așa?
- Eu sunt la „și alții”. M-am dus la Steaua și placheta pe care mi-au dat-o nu era pe numele meu. Era fără nume, adică mulțumesc că ai fost acolo... Nu e deloc cea mai plăcută poziție.

- Când zici Steaua te gândești la clubul Armatei?
- Da! Pentru mine Steaua rămâne clubul Armatei, de o seriozitate deosebită. Chiar dacă sunt și momente de neseriozitate din partea unor jucători. El rămâne un club serios, unul dintre cele mai importante ale României.

- La meciuri mai mergi?
- Nu mai merg. Ultima dată am fost când juca Rapid în Liga 1 pe Ghencea, dar mi-a displăcut.

EXCLUSIV O nouă lovitură pentru Gigi Becali: „Pentru mine Steaua rămâne clubul Armatei! La FCSB nu există seriozitate și disciplină”

„Cei de la FCSB au făcut o chestiune foarte urâtă”

- Era Steaua cu Becali patron. 
- Da, da. Când juca Steaua lui Gigi pe Ghencea, el ar fi trebuit să îi ia pe toți cei care participaseră la câștigarea Cupei Campionilor și să le dea pe viață locurile pe stadion. Era o chestie extraordinară și mi se părea firesc ca Lăcătuș sau Boloni să aibă scaunul lor! Nu mai merg. Ultima dată am fost când juca Rapid în Liga 1 pe Ghencea, dar mi-a displăcut.

- E adevărat că ai vorbit cu Gigi de curând și a ieșit scandal?
- Da... Au făcut o chestiune foarte urâtă.

- Ce s-a întâmplat?
- Căutau preparator. Eu m-aș fi dus și la FCSB, dar în niște condiții de seriozitate, de disciplină. Dar așa ceva nu există acolo! Și de 30 de ani echipa aia nu mai face performanță. Chiar dacă au mai luat câte ceva, nu este performanță. A fost o discuție, dar a rămas să ne vedem, să discutăm. Dar Gigi a ieșit și a zis că mi-am oferit eu serviciile. S-au supărat MM și cine mai era acolo. A căzut totul înainte să înceapă.

6 trofeea câştigat Steaua cu Marinescu în staff: Cupa Campionilor, Supercupa Europei, 3 titluri de campioană şi o Cupă a României

URMĂREȘTE AICI TOATĂ EMISIUNEA CU FLORENTIN MARINESCU

CITEȘTE ȘI:

COMUNICAT CSA Steaua se dezice de Florin Talpan: „Opiniile exprimate de persoane din afara clubului nu reprezintă un punct de vedere oficial”

VIDEO „Cel mai mare luptător din istoria UFC” a pus la punct doi vandali pe străzile Americii: „În rahatul ăsta mai e vorba de George Floyd?!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
skins_berceni
skins_berceni  •  04 Iunie 2020, 11:55
Postat de felix_grandet pe 03 Iunie 2020, 21:28

Armata e in ADN-ul Stelei București. Nu poate fi înlocuit cu brânză și manele. :))

Exact ca si comunismul in sangele tau.

204173810372007
Stahie Cristian  •  03 Iunie 2020, 22:18

Daca ar fi existat un Gigi Becali si pentru sectiile de baschet sau handbal, sectii de traditie, ar fi fost cu totul altceva..... Ca sa nu vezi aceste lucruri ......

felix_grandet
felix_grandet  •  03 Iunie 2020, 21:28

Armata e in ADN-ul Stelei București. Nu poate fi înlocuit cu brânză și manele. :))

Vezi toate comentariile (5)
Comentează