FOTBAL  »  LIGA 4  »  COMUNICAT

COMUNICAT CSA Steaua se dezice de Florin Talpan: „Opiniile exprimate de persoane din afara clubului nu reprezintă un punct de vedere oficial”

Florin Talpan +9   FOTO
Florin Talpan

Articol de GSP - Publicat marti, 02 iunie 2020 17:00

CSA Steaua a emis în urmă cu scurt timp un comunicat de presă, în lumina ultimelor din Liga 4. AMFB a decis să nu „înghețe” campionatul, iar promovarea să fie decisă în urma unui play-off, lucru care a stârnit nemulțumirea lui Florin Talpan, juristul CSA. 

  • CONTEXT: În ultimele săptămâni, Florin Talpan s-a războit cu Marian Lumânare, președintele AMFB. Drept urmare, AMFB a trimis o înștiințare la sediul CSA Steaua, în care amenința echipa Armatei chiar cu „excluderea din competițiile în curs” dacă vreun oficial „afectează, în orice fel, imaginea unei competiții prin săvârșirea unei fapte de natură să ducă la discreditarea acesteia”.

La 24 de ore distanță, oficialii de la CSA Steaua au emis un comunicat de presă în care, indirect, lasă de înțeles că se dezic de afirmațiile vehemente făcute în spațiul public de Florin Talpan, cel care solicitase ca roș-albaștrii să promoveze direct în Liga 3. 

„În contextul numeroaselor comentarii apărute în spațiul public care fac referire la Clubul Sportiv al Armatei «Steaua» dorim să aducem la cunoștință opiniei publice, instituțiilor mass-media, următoarele:

  • Misiunea Clubului Sportiv al Armatei „Steaua” o constituie reprezentarea Ministerului Apărării Naționale și a României prin performanțe sportive interne și internaționale, în mod special la Jocurile Olimpice, campionate mondiale și europene, precum și promovarea imaginii instituției militare în societatea civilă prin participare la activități sportive;
  • Steaua București asigură atât opinia publică cât şi pe suporterii steliști că face toate demersurile necesare legale pentru protejarea mărcilor „Steaua” şi „Steaua București”. Așadar, Steaua București nu va permite asocierea incorectă şi nelegală a niciunei entități sau persoane fizice cu mărcile sale în scopul de a-şi crea o imagine pe baza istoriei şi performanțelor celui mai important club sportiv din România;
  • Clubul Sportiv al Armatei “Steaua” va respecta în continuare prevederile legale ce vizează desfășurarea activității sale;
  • Opiniile, ideile și comunicatele transmise în mass-media de către persoane din cadrul sau din afara clubului exprimate în nume propriu nu reprezintă punctul de vedere oficial CSA STEAUA BUCUREȘTI. Comunicările oficiale se realizează prin intermediul paginii de internet csasteaua.ro, aceasta fiind singura sursă oficială de comunicare a Clubului Sportiv al Armatei „STEAUA” București cu privire la orice informație referitoare la activitatea sportivă și nu numai;
  • La 73 de ani de la înființarea clubului, reamintim reprezentanților mass-media asupra faptului că imaginea, valorile clubului reprezintă un adevăr istoric care aparține Clubului Sportiv al Armatei „Steaua”. Conducerea CSA STEAUA BUCUREȘTI va respecta întotdeauna și în mod exclusiv interesele clubului;
  • În lumina materialelor apărute în spațiul public, asigurăm pe toți suporterii steliști și pe susținătorii clubului Steaua că toate demersurile respectă principiile morale și nu deservesc intereselor sau persoanelor în contradicție cu legea - Comunicat CSA Steaua

VIDEO. Nu e Talpan Arena! » Fanii au votat pe GSP cum ar trebui să se numească noul stadion din Ghencea

FOTO. Ultimele imagini de la stadionul din Ghencea

+5 FOTO

Citește și alte știri despre CSA Steaua: 

STEAUA. Florin Talpan a izbucnit după decizia AMFB: „Curios din fire, vreau să văd distanțarea! Cine va fi amendat?”

Verdict pentru CSA Steaua, după ce Florin Talpan a cerut „înghețarea” sezonului din Liga 4 » Decizia AMFB

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (129)
rumunek
rumunek  •  04 Iunie 2020, 00:45

Cred ca celor de la CSA li s-a făcut chef de niște procese. Vine băiatu’!

nealiniatul
nealiniatul  •  03 Iunie 2020, 10:09

CSA poate exista ca un club de amatori. Sportivii sai pot participa doar la campionane intre armate. Pai ori esti militar si te ocupi cu apararea tarii, ori esti jucator de tenis, de fotbal, de handbal profesionist. Ca angajat al armatei trebuie sa lucrezi 40 de ore pe saptamina. In timpul liber, poti sa faci si alte activitati daca programul iti permite.

144258713378047
Popa Virgiliu  •  03 Iunie 2020, 09:25

CSA Steaua București ar trebui să se dezică și de ea însăși ! Asocierea acestui ilustru nume sportiv cu nume de persoane nesemnificative, produce pagube, nu numai de imagine, pe termen lung! În opinia mea (care chiar nu contează, știu !), decidenții militari trebuia de mult, împreună cu Becali, să găsească cea mai bună soluție pentru salvarea acestei frumoase echipe istorice, de fotbal! Nu să gireze tot felul de talpani spre a demola ceea ce este cu adevarat valoros!. Dați-vă mâna, domnilor și salvați-vă de ridicol! Scoateți echipa asta din zona asta stupidă în care voi înșivă ați aruncat-o ! Fcsb= Steaua!

Vezi toate comentariile (129)
Comentează
Close