FOTBAL  »  Superliga  »  ACHIZIȚIE

EXCLUSIV O să fie cel mai tatuat jucător din Liga 1 » A venit "The Black Power", atacantul care vrea să facă spectacol în România!

Articol de GSP - Publicat duminica, 13 ianuarie 2019 17:00

Dunărea Călărași a ajuns deja în stagiul de pregătire din Turcia, iar formația lui Dan Alexa continuă să facă transferuri.

Călărășenii au ajuns azi la un acord cu Junior Mapuku, atacant de 29 de ani, care în ultimii ani a evoluat la Beroe Stara Zagora (56 de meciuri în campionat) și Levski Sofia (19 meciuri).

A semnat și la Shijiazhuang, în China, dar acolo nu a jucat nicio partidă! Ultimul lui meci pe care l-a bifat s-a înregistrat în urmă cu un an, pe 21 ianuarie, în amicalul Wolfsberger - Levski Sofia 0-3, când a marcat două goluri.

Poreclit în lumea fotbalului "The Black Power", atacantul are pe pagina personală de Instragram mai multe poze cu lei, acesta fiind animalul pe care-l îndrăgește. Și în casă, Mapuku are tablouri cu "Regele junglei".

Junior Mapuku

Adus de Anamaria Prodan la Călărași, Junior Mapuku e plin de tatuaje! Are desene din cap până în picioare, pe mâine, pe abdomen și spate. Mai mult, pe ceafă are tatuată o cruce mare.

Pasionat al hainelor scumpe și al mașinilor de lux, Mapuku are o mulțime de fotografii în care își prezintă ultimele tendințe în materie, Gucci fiind brandul preferat al congolezului cu cetățenie franceză.

ana maria prodan

Mapuku a ajuns deja la București, a semnat contractul pentru un an și jumătate cu Dunărea Călărași și va pleca în stagiul din Turcia al nou-promovatei, acolo unde va intra în "focurile" lui Alexa.

 

300.000 de euroeste cota de piață a lui Mapuku, conform siteului de specialitate transfermarkt.de

BURSA TRANSFERURILOR LA CĂLĂRAȘI

- antrenor: Dan Alexa (confirmat)
- veniri: D. Benzar (FCSB), I. Stoica (FCSB), Calancea (CSU Craiova), Șt. Vlădoiu (FC Snagov), A. Radu (CFR Cluj), Mukanya (Trakai), Luchin (Viitorul), Semedo (Leixoes), C. Nica, Sârghi, Henderson, Najib, Digbeu, A. Omrani, Djemia, Mapuku (liberi)
- plecări: Kanda, Șandru, Mezu, Babei, Monroy, Walace, Pușcaș (contacte reziliate), Carnat (Sepsi)

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
sebastian.vettel
sebastian.vettel  •  13 Ianuarie 2019, 17:13

De ce nu mir ca l-a adus anamaria ? Alexa nu-si refuza iubita si accepta toate perlele exotice.

forza_csms
forza_csms  •  13 Ianuarie 2019, 17:11

:)))))))) Inca o teapa marca AM P !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează