FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV Oficialii echipei confirmă: "Am discutat cu Gigi Becali. Doar Steaua și-l poate permite"

Articol de GSP - Publicat joi, 06 aprilie 2017 09:55

Cornel Șfaițer, președintele lui FC Botoșani, spune că a purtat mai multe negocieri cu Gigi Becali despre mijlocașul Olimpiu Moruțan, 17 ani, unul dintre fotbaliștii de viitor ai fotbalului românesc

"Am discutat cu domnul Becali despre Moruțan. Acest băiat e urmărit de multe cluburi, dar în România cred că doar Steaua și-l poate permite. Sunt însă multe formații de afară care îl vor. Nu vreau să vă zic câți agenți au sunat. Sunt echipe din Olanda, din Germania și din Franța. E vizibil faptul că e foarte talentat. Eu aș spune că este în top 5 cei mai talentați români.

E și foarte muncitor și rezistă bine. A avut două jocuri la echipa Under 21, a jucat vineri și luni, apoi vinerea trecută a jucat din nou tot meciul, a intrat și azi. A acumulat multă oboseală, dar chiar și așa a avut evoluții bune. Situația lui trebuie gestionată bine. El acum are nevoie să mai stea la Botoșani, n-a împlinit nici 18 ani. Să mai stea din vară încă 6 luni sau chiar un sezon.

Am știut de când l-am luat că este un fotbalist important. Îl dorea și domnul Hagi, care știm bine că simte foarte bine jucătorii. Nu vreau să vorbesc acum de un preț, dar va fi un jucător scump, foarte scump", a declarat Șfaițer pentru GSP.RO.

Citește și: Tânărul de 17 ani care a controlat mijlocul terenului la Dinamo - Botoșani e văzut deja drept unul dintre viitoarele staruri ale României: "O să auziți de el! Poate fi noul Hagi" » Interviu cu noua "perlă" a Ligii 1

...despre victoria cu FC Voluntari, scor 3-0: "A fost un meci frumos, dar am reușit o victorie categorică în fața unui adversar incomod. N-am făcut un meci extraordinar, dar am înscris de 3 ori. Și încă un plus, e al 3-lea meci în care nu primim gol. Avem moral pentru meciul de la Iași, un adevărat derby al Moldovei".

...despre revenirea lui Grozavu: "E foarte important pentru noi. De asta am insistat să revină. Se vede acest lucru în jocul echipei. E un antrenor căruia îi place să construiască, iar echipele lui mereu joacă fotbal".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
stelbz
stelbz  •  06 Aprilie 2017, 15:53

""Acest băiat e urmărit de multe cluburi, dar în România cred că doar Steaua și-l poate permite""....... . Intradevar, cred ca Lacatus_Talpan au inteles mesajul lui Sfaiter pt. ca ei au nevoie de jucatori in liga a V a.......:). Grabeste-te Lacatus ca- l pierzi...... :)

ando89
ando89  •  06 Aprilie 2017, 13:30
Postat de dinamo_fan pe 06 Aprilie 2017, 13:24

fiecare jucator de 17 ani e noul Hagi. si cand ajung la 20 de ani nu mai aude nici dracu de ei.

Bingo! Asta-i marea problema la noi, cine să nu-i atragă de partea forței întunecate?:)

dinamo_fan
dinamo_fan  •  06 Aprilie 2017, 13:24

fiecare jucator de 17 ani e noul Hagi. si cand ajung la 20 de ani nu mai aude nici dracu de ei.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează