FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Omul de încredere al lui Contra rupe tăcerea și lovește în jucătorul plecat de la Dinamo: "E complet fals!"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de , - Publicat joi, 30 noiembrie 2017 09:20

Javi Reyes, fostul preparator fizic al lui Dinamo, e rezervat când vorbește despre criticile publice la adresa sa și a lui Cosmin Contra pentru perioada petrecută la Dinamo.

"M-am simțit foarte bine acolo. Am trăit o perioadă extraordinară spre sfârșitul sezonului trecut. Am jucat și o finală. O experiență excelentă! Aceleași discuții le-am întâlnit și când am venit noi la Dinamo. «Știți că înainte....».

Nu mă interesează. Cel mai important pentru mine e să ajut jucătorul să dea ce are mai bun în el. Asta am făcut la club, asta fac și la națională".

Reyes a zâmbit când a venit vorba despre declarația lui Juan Albin, care sugerase că Reyes era adevăratul antrenor la Dinamo, nu Contra:"Cuvinte ciudate! De necomentat, pentru că informația e complet falsă!", a declarat preparatorul fizic spaniol. 

Juan Albin a evoluat pentru câteva săptămâni la Dinamo în vară, dar a plecat cu coada între picioare în urma unui scandal de indisciplină în care a fost implicat.

După ce a părăsit Bucureștiul, uruguayanul a avut o serie de declarații agresive, acuzându-l pe Javi Reyes că el era omul care făcea schimbările, și nu Contra. (detalii pe larg, aici).

Vezi și: EXCLUSIV Spaniolul adus de Contra la "națională" anunță un posibil transfer din Liga 1: "Poate ajunge la Bilbao"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează