FOTBAL  »  Superliga  »  ACUZAȚII

Un jucător adus de Dinamo în această vară oferă detalii incredibile de la echipă: "El i-a făcut schimbările lui Contra, îi spunea să mă scoată"

Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor
Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat vineri, 29 septembrie 2017 16:27

Juan Albin a fost jucătorul lui Dinamo pentru numai câteva săptămâni,  deși ce "câinii" s-au luptat pentru semnătura sa în această vară și acuză că schimbările la echipă erau făcute de preparatorul fizic, nu de Cosmin Contra.

Mijlocașul ofensiv nu era în parametri optimi din punct de vedere fizic, dar susține că l-a avut împotriva sa și pe Javi Reyes, preparatorul lui Dinamo.

"Înainte de meciul cu CFR Cluj, Javi Reyes a vorbit cu mine și mi-a spus că nu m-a văzut competitiv, că preferă să nu joc în acel meci și să muncesc mai mult pentru că voi juca în meciul următor, cu Iași.

Sunt convins că atunci când jucam titular, domnul Javi Reyes îi spunea lui Contra să mă scoată și în condițiile astea mă scotea mereu de pe teren. La meciul cu Iași, Javi i-a făcut toate schimbările lui Cosmin. Toate!

În mod normal, un preparator fizic trebuie să aibă grijă de starea noastră fizică și să îl lase pe antrenor să-și facă treaba, nu așa", a spus Juan Albin pentru săptămânalul Fanatik. 

Albin a venit în această vară la Dinamo, la cererea lui Mutu și Contra, dar a dezamăgit prin evoluțiile sale, jucând doar 6 partide pentru echipa alb-roșie. Cosmin Contra a anunțat despărțirea de jucător la finalul lunii august, în cadrul unei conferințe de presă (detalii AICI).

1.000.000 €este cota lui Albin în prezent, pe transfermarkt. În 2009, când era la Getafe, era cotat la 8 milioane de euro

41 de minutea jucat în medie sud-americanul în cele 6 meciuri pentru Dinamo

Caseta de la Poli Iași - Dinamo 2-1

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
108626086386285
Ionescu Florian  •  01 Decembrie 2017, 09:07

La Dinamo lipsește un conducător la mijlocul terenului și un atacanta"pur sânge" gen Raducioiu sau Marica.

fangigi
fangigi  •  29 Septembrie 2017, 23:24

Albin era bun dar nu-l vedea nimeni!:)))

kwd2015
kwd2015  •  29 Septembrie 2017, 20:18
Postat de demolarii pe 29 Septembrie 2017, 19:33

Și calul spuse....ce rost mai are ce spuse, doar nu era crocodil. Albin a avut probleme și de unde a venit. Dar problema e gravă. Nu doar fotbaliștii au nevoie de preparatori. Simona Halep nu poate depăși o limita fizica, indiferent cat de bine pregătește meciul tactic. Națională de baschet a fost spulberată la campionatul european. Națională de handbal, feminin sau masculin suferă fizic. La rugby ce sa mai vorbesc, din candidată la turneul celor 6 națiuni am ajuns sa ne fie amenințat locul în liga națiunilor. La fotbal numai zic nimic.....dar NIMENI, nici I Tiriac mare magnat, nici miniștri sportului, absolut nimeni nu se gândesc la o școala de preparatori fizici românească serioasa, implicând foști sportivi. Ne sunt prezentati Neurbert, Reyes sau Spadafora de zici că sunt Napoleon Bonaparte, Alexandru cel Mare sau Baiazid , iar studiourile Tv gem de jucatori retrași, tineri , care nu-și găsesc locul în viața după ce au încheiat cariera. Necesita munca, dar sunt ți. Nu toți pot fi antrenori sau președinți/directori de club......dar pot fi analiști, preparatori etc. E o munca cinstita..

Te injur zilnic. Acum insa iti dau like.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează