FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII

EXCLUSIV Pandurii a transferat al treilea căpitan în pauza de iarnă » Jucătorul a ajuns în cantonamentul echipei

Articol de - Publicat miercuri, 20 ianuarie 2016 16:08

 Echipa lui Edward Iordănescu continuă să facă transferuri după ce l-a cedat la Steaua pe fundaşul Marko Momvilovici.

În jurul orei 16:00, cel mai nou jucător al Pandurilor, Adrian Ropotan, a ajuns în cantonamentul din Spania al echipei, iar diseară va efectua primul antrenament sub comanda tehnicianului şi îşi va cunoaşte noii săi colegi.

Narcis Răducan, preşedintele celor de la Pandurii, a fost cel care l-a convins pe Adrian Ropotan să vină la formaţia gorjeană, după ce mijlocaşul de 29 de ani a ajuns la un acord de reziliere al contractului cu cei de la Petrolul Ploieşti.

Pe lîngă oferta de la Pandurii, Ropotan, care a strîns 18 meciuri în Liga 1 în tricoul "lupilor" pentru care a marcat şi de două ori, a mai avut şi alte două discuţii cu echipe din străinătate, dar a fost convins pînă la urmă de preşedintele gorjenilor să semenze cu Pandurii.

500.000 €este cota de piață a lui Adrian Ropotan, conform siteului de specialitate transfermarkt.de

Din primele informaţii, jucătorul de 29 de ani, a semnat un contract pe un sezon cu cei de la Pandurii. Este al treilea transfer pe care Pandurii îl face în această iarnă, fiind chiar şi al treilea căpitan de echipă care ajunge sub comanda lui Iordănescu jr. Primul a fost Florin Acsinte, fostul lider al celor de la FC Botoşani, a urmat transferul tînărului Alexandru Răuţă, căpitanul celor de la CS Mioveni, iar acum fostul căpitan al celor de la Petrolul, Adrian Ropotan.

Peste cinci zile cel mai nou transfer al Pandurilor se va alătura lotului echipei naţionale, mijlocaşul fiind convocat de către Anghel Iordănescu, pentru stagiul de pregătire din Turcia, stabilit în Antalya, în perioada 25 ianuarie - 6 februarie. Ropotan nu este singurul jucător din lotul Pandurilor care va merge la lot. Au mai fost convocaţi Cristian Săpunaru, Mihai Răduț şi Ioan Hora.

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga

Lovit în cap cu un recipient din aluminiu, Novak Djokovic nu a participat la conferința de presă și a avut nevoie de îngrijiri medicale » Ce a provocat incidentul


Comentarii (3)
mariuspuma2009
mariuspuma2009  •  20 Ianuarie 2016, 17:39

E praf ropotan credeam ca as last de fotbal

cainelup
cainelup  •  20 Ianuarie 2016, 17:34

Pffffff.....ati transferat un ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cainerrosu
cainerrosu  •  20 Ianuarie 2016, 17:24

Acum inteleg de ce a fost convocat Ropotan ! Cel mai slab mijlocas, cu cele mai multe cartonase ......iar Anton sta acasa !

Vezi toate comentariile (3)
Comentează