FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

EXCLUSIV Patru dintr-un foc! Steaua cedează mai mulți fotbaliști la o altă echipă din Liga 1! Unde e cheia afacerii

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 ianuarie 2017 12:09

Pandurii Târgu Jiu traversează un moment destul de dificil din punct de vedere financiar. Cei mai importanți fotbaliști au părăsit echipa în această iarnă.

În locul lor au fost aduși mai mulți puști, însă gorjenii speră să convingă și fotbaliști cu o oarecare experiență să vină la Târgu Jiu.

Relațiile bune pe care conducerea clubului le are cu Steaua ar putea să se confirme din nou. Patru jucători sunt pe lista celor de la Pandurii în această iarnă.

Dan Popescu, Rareș Enceanu, Robert Vîlceanu și Sebastian Chitoșcă au mari șanse de a ajunge la Pandurii sub formă de împrumut. Toți așteaptă actele pentru a le semna. Aceștia au fost lăsați acasă și s-au antrenat la liceul Mircea Eliade până acum. 

"Este adevărat. Noi ni-i dorim pe cei 4. Rămâne ca Flavius să vorbească cu cei 4 și să-și dorească și ei să vină. Nu vrem să luăm jucători doar de dragul de a-i lua. Vrem ca ei să vină cu inima deschisă aici și să aibă dorință de a juca. Să vedem ce va fi. Pe noi forța grupului ne va ajuta mult în a doua parte a sezonului", a zis Marin Condescu pentru GSP.Ro.  

Pe listă a fost și Vlad Achim, dorit insistent de Flavius Stoican, însă situația acestuia este ceva mai complicată, dat fiind faptul că a fost luat de Reghecampf în cantonament și ar putea intra în vederile acestuia pentru a doua parte a campionatului.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (18)
para.para
para.para  •  25 Ianuarie 2017, 21:16

Normal ca astia o sa joace cu "inima deschisa" impotriva lui becali ca doar n-o sa-i puna piedica. Tot cu "inima deschisa" o sa joace si impotriva Viitorului, dar orice ar fi, important e sa fie acolo, in play-off, ca in play-out n-a sa poata juca cu "inima deschisa".

chris_bu67
chris_bu67  •  25 Ianuarie 2017, 17:36

Trăiască cooperativa ***,dar cu conduită de ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ciuleavvictorms
ciuleavvictorms  •  25 Ianuarie 2017, 17:10

ce pacat, nici aritmetica nu mai e la fel!

Vezi toate comentariile (18)
Comentează