FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

EXCLUSIV Pică mutarea iernii în Liga 1? Răspunsul care anulează transferul lui Budescu la Steaua

Articol de - Publicat joi, 07 ianuarie 2016 10:10

Transferul lui Budescu la Steaua este aproape de a se realiza, dar formația roș-albastră și Astra nu au ajuns încă la un acord.

update 11:20

După ce GSP.RO a anunțat în exclusivitate că transferul lui Budescu la Steaua depinde de acordul lui Ioan Nicuale, mutarea a intrat în împas. Patronul Astrei a refuzat pentru moment oferta Stelei, iar mijlocașul nu poate semna cu formația roș-albastră, anunță DolceSport.

Știrea inițială:

Deși Budescu părea cu un picior în curtea roș-albaștrilor, conducătorii Astrei susțin că încă nu au semnat nici un acord cu Steaua și că pînă acum au fost doar discuții și tatonări, potrivit surselor GSP.

Momentan, este nevoie ca patronul Ioan Niculae, aflat în închisoare, să își dea acordul pentru ca transferul lui Budescu să se oficializeze.

Pentru mijlocașul de 26 de ani, Becali a anunțat că plătește 1,1 milioane de euro, într-o singură tranșă, nu în două tranșe, așa cum făceau arabii.

Steaua îi propune un salariu de 20.000 de euro lunar și un contract pe patru ani, plus un bonus de 200.000 dacă echipa ajunge în grupele UEFA Champions League.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (90)
543036232539670
Mos Teaca  •  10 Ianuarie 2016, 11:30

am uitat ,toti jucatori se duc unde li se dau mai multi bani, ofticosilor***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

543036232539670
Mos Teaca  •  10 Ianuarie 2016, 11:28

ba de ce nu va bagati sarma in nas, ofticosilor de doi bani,daca nu era steaua mai era hagi,lacatus,ilie d.,adrian ilie si alti, ofticosilor,sunteti in stare sa consumati o hazna plina ochi numai sa nu ajunga la un club puternic si cunoscut, voi nu sunteti oameni sunteti ofticosi.

sumred
sumred  •  07 Ianuarie 2016, 19:42

Of... ce mare dezamagire... nu s-a transferat nici Marica, nici Budescu... unde sunt semnaturile acestora? Ca aseara ati impanzit GSP-ul cu stirile despre venirea acestora la Steaua. Aseara au semnat... acum ce au facut? Au sters semnaturile? Gsp-ul pl... Postacii fcsb-ului, slugile celor de pe imas, cei mai *** Romaniei... vreo 5 postaci cu insignele FCSB-ului unde sunteti??? Ca stiti care sunteti... aratati-va si dati din coada aia de *** o aveti pe voi. Aseara erati in petrecere... venise revelionul a doua oara... acum faceti harakiri... *** ce sunteti

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (90)
Comentează