FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - CFR, DUMINICĂ, 20:45, DIGI, TELEKOM, LOOK, GSP.RO

EXCLUSIV Planuri pentru Ligă: ”părintele” adversarilor e curtat de CFR Cluj

În L1, Edi Iordănescu a mai pregătit Astra și Pandurii. A mai fost interimar două meciuri la FCSB
În L1, Edi Iordănescu a mai pregătit Astra și Pandurii. A mai fost interimar două meciuri la FCSB

Articol de - Publicat vineri, 11 mai 2018 09:26

Edward Iordănescu e favorit să-l înlocuiască pe Dan Petrescu în Gruia, în condițiile în care plecarea "Bursucului" e foarte probabilă chiar și în cazul în care va fi câștigat campionatul.

Iordănescu junior a plecat de la Astra surprinzător, în ciuda rezultatelor bune pe care le avusese echipa cu el, și a provocat regrete în vestiar, fiindcă majoritatea jucătorilor de la Giurgiu sunt oamenii lui, el i-a recrutat astă-vară ca să umple vestiarul golit după despărțirea de Șumudică.

CFR are nevoie de victorie la Cluj în jocul de duminică pentru a se apropia de titlu, chiar decisiv dacă FCSB ar pierde a doua zi la Craiova. În scenariul optimist pentru ardeleni, ar avea de câștigat și Edward, care s-ar putea trezi direct în Champions League! 

Conducerea de la CFR a discutat deja și cu Edi, și cu Șumudică, cei doi candidați la postul de "principal". Primul are un avantaj clar: e liber de contract și poate semna oricând. Șumi e legat în continuare de Kayserispor și nu e convins să revină în România nici în eventualitatea în care s-ar despărți de turci, speră mai degrabă să prindă încă un contract într-un campionat din străinătate.

Și Coman e pe listă

Iordănescu nu e singurul personaj conectat la Astra și ofertat de CFR. La Cluj e posibil să ajungă și Dani Coman, aflat pe picior de plecare de la Giurgiu. Fostul portar a fost "sărit" de patron la deciziile importante care s-au luat în ultima vreme. Ioan Niculae l-a demis pe Edward fără să-l consulte pe Coman, tot fără Dani l-a instalat pe Mulțescu.

Președintele Astrei a fost întrebat într-o emisiune de la DigiSport dacă va continua la Giurgiu și din vară încolo. A admis că nu e convins: "Să treacă etapele astea din finalul sezonului și o să vedem ce va fi". La Cluj s-ar putea produce schimbări și în conducerea executivă, o dată cu plecarea lui Petrescu, și Coman speră să aibă loc în staff-ul din viitor.

L-a dat afară pe omul CFR-ului

Mulțescu l-a scos din lot pe Urko Vera, atacantul spaniol aflat sub contract cu CFR și împrumutat la Astra. Urko nu a jucat împotriva ardelenilor nici în sezonul regulat. El are și primă de câștigare a campionatului în acordul cu Clujul, deci ar avea un interes clară să devină ardelenii campioni. Mulțescu oricum nu l-a folosit mult pe iberic, l-a preferat pe camerunezul Abang vârf.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  11 Mai 2018, 20:20

Cred ca Edi il mosteneste pe feldmaresal: joaca prea prudent, cu riscuri limitate la maxim. Ceea ce ar putea reprezenta si o continuitate, dupa plecarea lui Petrescu.

cetateanul_surmenat
cetateanul_surmenat  •  11 Mai 2018, 18:30

Nu inteleg cum ar putea avea cfr o victorie la cluj cqnd m3ciul se joaca la giurgiu.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close