FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

EXCLUSIV Plecare de la Dinamo! Și-a reziliat contractul după despărțirea de Bratu și deja a semnat cu o altă echipă din Liga 1

Articol de - Publicat vineri, 28 septembrie 2018 14:08

Dinamo s-a despărțit azi de Silviu Ion, antrenor secund și metodist la club, care a ales și el să plece după ce Florin Bratu și-a reziliat contractul și a fost înlocuit cu Claudiu Niculescu.

Tehnicianul s-a rupt de Dinamo, dar și-a găsit imediat echipă, fiind cooptat de Flavius Stoican în stafful său de la Poli Iași.

Cei doi au mai lucrat și în perioada în care tehnicianul a pregătit-o pe Dinamo. Îi leagă o relație și tocmai din acest motiv Ion a acceptat imediat propunerea lui Stoican.

E prima mutare pe care Iașiul o reușește de la Dinamo, asta după ce a ratat aducerea lui Ionel Dănciulescu.

Citește și: Dinamo, tot mai aproape de încă un transfer important: "Își dorește să vină la noi"

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (2)
geo.b.
geo.b.  •  28 Septembrie 2018, 16:02
Postat de lobbyone pe 28 Septembrie 2018, 14:32

Titlu click bait care vrea sa para ca a plecat un jucator.Absolut penibil.Pana la urma,ati muri de foame daca nu ati scrie genul asta de articole.Mancatori de parizer si branza topita.

Si felul de a interpreta.......cam lasa de dorit."Tehnicianul s-a rupt de Dinamo, dar și-a găsit imediat echipă,....." Oare ? Credeti ca pleca daca nu avea o certitudine ? Statea el somer pana gasea o echipa ? Motivul pentru care a plecat a fost Iasiul.Punct.

lobbyone
lobbyone  •  28 Septembrie 2018, 14:32

Titlu click bait care vrea sa para ca a plecat un jucator.Absolut penibil.Pana la urma,ati muri de foame daca nu ati scrie genul asta de articole.Mancatori de parizer si branza topita.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează