FOTBAL  »  Superliga  »  DOCUMENT

EXCLUSIV Precedentul care îi sperie pe steliști! Documentul după care CEx a aprobat anul trecut un campionat doar după meciurile din play-out

Articol de GSP - Publicat marti, 16 mai 2017 12:52

FCSB cere să fie desemnată campioană, considerând că în stabilirea clasamentului ar trebui să se țină cont de meciurile din întregul sezon, nu doar din play-off.

Totuși, în Liga 1 există un precedent în care departajarea dintre echipe s-a făcut doar pe baza meciurilor directe din play-out.

LPF a trimis anul trecut o adresă către Comitetul Executiv și a solicitat să omologheze departajarea dintre CSM Poli Iaşi şi CSU Craiova, echipe cu acelaşi număr de puncte, făcută în funcţie de rezultatele directe doar din play-out.

LPF a anexat solicitării ierarhia clasamentului de play-out, iar imediat și a trecut și clasamentul direct dintre Iaşi şi Craiova, ţinând cont doar de rezultatele din play-out: 3-0 pentru Iaşi, 3-2 pentru Craiova. 

Membrii Comitetului Executiv au votat în unanimitate, au luat ca şi criteriu partidele directe doar din play-out, iar Iaşiul a avut câştig de cauză.

05 document sus

 

  • LPF spune că într-un sezon sunt două campionate diferite, iar la final, în lupta pentru titlu dintre două combatate aflate la egalitate de puncte, contează doar meciurile directe din play-off, acolo unde Viitorul este avantajată față de FCSB;
  • FCSB spune că este un singur campionat și că trebuie să conteze toate cele patru meciuri directe, din sezonul regulat + play-off, citând art. 29 din ROAF. (detalii aici)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (41)
echilibrat
echilibrat  •  16 Mai 2017, 19:09

Bai GSP, unde scrie "CSU Craiova" in documentul de la LPF ? Nu cumva scrie mare "CS Universitatea Craiova" ? Nu va e rusine ca tot timpul sa jigniti renasterea Universitatii Criova fara groparul Mititelu ? La Arad orasul a refondat UTA (Batrina Doamna) in 2013, ca sa scape de groparul Martian. La Ploiesti si Cluj, s-au facut cluburi noi anul trecut, fara participarea frostilor gropari Capra (Ploiesti) si Walter (Cluj). Peste tot in lumea asta comunitatile locale refondeaza cluburi fara fostii gropari - pe voi doar Craiova va roade, pentru ca voi sinteti instrumentele de manipulare ale lui Mititelu.

timm
timm  •  16 Mai 2017, 16:05
Postat de florar pe 16 Mai 2017, 15:48

Ba tu la doctor ai mai fost? Pai nu ne spuneai tu ca gata Becali e dator 37 mil.? Acum ne spui ca trebuie cineva sa mai judece,ca sunt termene? In cazul de fata CSA,hotararea judecatoreasca si Registrul Comertului au cerut ca Becali sa schimbe de umirea...A,da ,desigur Becali a facut-o in termenul la care UEFA nu are nmic de zis...

Gresit. CSA a cerut la Registrul Comertului si LPF, dupa pronuntarea sentintei, sa fie schimbat numele Steaua, echipei lui Becali. FRF a spus ca nu este parte in proces asa ca nu e obligata. Registrul Comertului a spus ca nu poate schimba numele, dacat DUPA aparitia Motivarii Sentintei. Motivarea nu a mai venit, dureaza, dureaza. Asa ca fcsb a facut cerere din PROPRIE INITIATIVA de schimbare de nume ca sa nu aiba probleme la UEFA. GHINION.

florar
florar  •  16 Mai 2017, 15:48
Postat de timm pe 16 Mai 2017, 15:25

Esti doar prost informat. Fcsb a schimbat numele din proprie initiativa. A facut cerere la Registrul Comertului de schimbare de nume. Apoi a facu cerere la FRF/LPF. Nu a venit motivarea sentintei . Numai dupa motivarea sentintei, Registrul Comertului schimba numele automat. Asa ca HAI la TAS.

Ba tu la doctor ai mai fost? Pai nu ne spuneai tu ca gata Becali e dator 37 mil.? Acum ne spui ca trebuie cineva sa mai judece,ca sunt termene? In cazul de fata CSA,hotararea judecatoreasca si Registrul Comertului au cerut ca Becali sa schimbe de umirea...A,da ,desigur Becali a facut-o in termenul la care UEFA nu are nmic de zis...

Vezi toate comentariile (41)
Comentează