FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Primele declarații ale lui Vali Lazăr după revenirea la Dinamo: „Sunt la fel de bucuros ca atunci când mi s-au născut copiii”

Articol de - Publicat joi, 16 ianuarie 2020 16:58

Valentin Lazăr, 30 de ani, s-a întors la Dinamo după trei ani petrecuți în Qatar și în Turcia.

- Vali, gata actele, ai semnat?
- Am făcut vizita medicală, am luat viza, am semnat pe un an și jumătate. M-am întors acasă, sunt bucuros, am avut discuții de câteva săptămâni cu oficialii lui Dinamo și sunt foarte bucuros că s-a făcut tranzacția. De fapt, îți spun sincer, sunt la fel de bucuros ca atunci când mi s-au născut copiii. Mi-a ajuns trei ani prin străinătate, revin cu cele mai bune gânduri la Dinamo

- Cum stai cu pregătirea?
- Pot juca în orice moment. Am reușit să-mi reziliez cu turcii de la Umraniyespor, ieri la prânz, după ce-am terminat un cantonament de 8 zile în Antalya. Mâine după-amiază ajung în Spania.

- Nimerești la Dinamo într-o perioadă tulbure.
- Situație dificilă, dar trebuie să ne legăm de ultima șansă pentru play-off. Obiectivul principal rămâne câștigarea Cupei României. În cel mai rău caz, să punem răul pe primul loc, să câștigăm play-out-ul și să facem echipă performantă pentru ediția viitoare. Din ceea ce am vorbit cu șefii clubului sunt planuri mari de viitor. Se vrea a se forma o echipă care să nu mai dea greș.

- Ai mai avut și alte oportunități de transfer?
- Din România am mai refuzat o ofertă, am mai avut ceva din Turcia, dar mi-au ajuns șase luni acolo.

- Nu te temi de problemele salariale?
- Am citit. Am avut și-n Qatar, și-n Turcia. Sper să nu se ajungă la peste trei luni de întârzieri, pentru că riști să-ți pierzi jucătorii.

VIDEO / Florin Prunea, manager general Dinamo: „Băieții își primesc salariile, nici nu se pune problema de faliment”

Citește și:

Valentin Lazăr la Dinamo » Când va ajunge în cantonamentul din Spania

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (16)
steaua.libera
steaua.libera  •  16 Ianuarie 2020, 23:51

Ăștia vând tot pe sume derizorii, iar lui Lazăr îi zic că “Din ceea ce am vorbit cu șefii clubului sunt planuri mari de viitor. Se vrea a se forma o echipă care să nu mai dea greș.” Naiv mai e Vali Lazăr.

creeperno999
creeperno999  •  16 Ianuarie 2020, 23:03

Ma bucur ca te-ai intors

magic4ever
magic4ever  •  16 Ianuarie 2020, 20:02
Postat de Calin Radulescu pe 16 Ianuarie 2020, 17:36

#UnRatatDe30Ani - Insa cel putin stiu cine e Vali Lazar :)))... Am si eu o rugaminte la GSP, haideti sa prezentati jucatorii lui Dinamo pana incepe campionatul intr-un articol mai larg, ca EU nu-i cunosc... Sunt atati anonimi acolo ca nu stiu ce au facut la viata lor... Ce CV-uri au... Cred ca e mult de ras pe seama lor...

#Calin Radulescu#***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează