Articol de GSP - Publicat sambata, 22 iunie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 21 iunie 2013 22:48

Directorul Gazetei Sporturilor, Ovidiu Ioaniţoaia, a realizat un amplu interviu cu Nicolae Mergeani, chiar cel care a întocmit raportul pe care clubul din Ghencea l-a pus pe masa UEFA la începutul săptămînii.

Dialogul, care conţine o poziţie surprinzătoare a celui care a realizat apărarea Stelei, îl puteţi regăsi astăzi, EXCLUSIV în ediţia tipărită a Gazetei Sporturilor, singurul ziar de sport care apare în weekend.

În plus, Gazeta a aflat motivul crunt pentru care avocatul italian Gianpaolo Monteneri a refuzat să se implice în dosarul Stelei! Află părerea specialistului Monteneri din ediţia tipărită a Gazetei Sporturilor de astăzi, dar şi de ce roş-albaştrii nu au fost reprezentaţi de celebrul avocat din cazul legii Bosman!

În pagina 11 a Gazetei de sîmbătă îţi propunem un exerciţiu de imaginaţie. După modelul L'Equipe, redactorii GSP au realizat tabloul jucătorilor care vor evolua în tricoul echipei naţionale pentru calificările la la CM 2022. Află numai din ziarul de astăzi cum va arăta albumul cu abţibilduri dedicat selecţionatei tricolore!

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”