FOTBAL  »  Superliga  »  SCANDAL

EXCLUSIV Probleme serioase la un club din Liga 1: 3 jucători și-au depus memoriu » "Nu au mai văzut una de-un leu de luni de zile"

Articol de GSP - Publicat marti, 24 aprilie 2018 13:57

Pe loc retrogradabil după disputarea celor 6 etape din play-out-ul Ligii 1, timișorenii au mari probleme financiare, iar jucătorii din cadrul echipei nu mai suportă tensiunea din vestiar.

Sursele Gazetei au dezvăluit că trei dintre jucătorii formației de pe Bega au decis să-și depună memorii și să plece de la echipa antrenată acum de Adrian Neaga.

"La Timișoara e o situație incredibilă, promisiuni peste promisiuni și nimic. Își bat joc de ei! Sunt jucători care nu au mai văzut una de-un leu de luni de zile. Au familii, copii de crescut, chirii de plătit. Chiar nu e deloc OK ce se întâmplă în fotbalul ăsta de la noi", spun oameni din club. 

"ANAF-ul e pe capul nostru, ne-au blocat ultima tranșă din banii veniți din drepturile TV"
Adrian Neaga, antrenor ACS Poli

Din informațiile noastre, Alexandru Ciucur, Gabriel Vașvari și Alexandru Țigănașu și-au depus memorii la Comisiile Federației și vor să fie declarați liber de contract.

"Există întârzieri de aproape 5 luni de zile! E umilitor și e imposibil să trăiești în asemenea condiții. Toată lumea vrea performanțe, dar nimeni nu face nimic. Cei trei jucători și-au depus memoriu și vor să scape cât mai repede de problemele pe care le au la Timișoara", mai spun surse din cadrul formației viola.

"Avem probleme financiare și le cunoaște toată lumea"
Radu Birlică, oficial ACS Poli

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
521566648047927
Mircea Stoian  •  24 Aprilie 2018, 16:39

Nici o problema cu cei 3 ,sunt oricum in plus ,nu valoreza nici o ceapa degerata !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează