FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Soluție de salvare pentru Dinamo: „Dacă ar fi băieți deștepți, ar trebui să-l atragă în club”

Vladimir Cohn și Nicolae Badea
Vladimir Cohn și Nicolae Badea

Articol de - Publicat duminica, 28 iulie 2019 21:21

Dinamo trăiește cea mai neagră perioadă din 1948 în prezent. Încă nu și-a pus antrenor. De fapt are, Eugen Neagoe și staff-ul său ocupându-se de pregătirile ultimei partide, în ciuda problemelor medicale ale „principalului”.

O parte dintre oficialii clubului speră în continuare în numirea lui Viorel Moldovan, a cărei clauză de reziliere cu Chindia Târgoviște este de 100.000 de euro.

Fost acționar al bucureștenilor, Vladimir Cohn, este de părere că trebuie făcute câteva modificări în conducerea clubului.

„Prunea e prea agitat. O fi el dinamovist, dar n-are cu cine. Dacă ar fi băieți deștepți, ar trebui să-l atragă pe Cornel Dinu în club, ar face o legătură cu trecutul de performanță. «Procuroru» chiar ar mișca lucrurile”.

„Precum poporul român”

cornel dinu

Cornel Dinu a făcut un rechizitoriu dur celor din Ștefan cel Mare, echipă și conducere, declarând pentru Gazeta Sporturilor: Dinamo, fiind o echipă populară, când dispar ordinea, competențele și se pierd regulile, ajunge precum poporul român, mult sub limita prăpastiei, sperând într-un miracol cu cuțitul trecând prin os.

Doar că având în vedere conjunctura actuală, lipsa oamenilor și a momentelor providențiale, nu văd cum se poate ridica! Angajamentul și ambiția și-au făcut simțită prezența la Cluj, de ambele părți, dar într-o luptă oarbă, tehnicitatea și gândirea jocului au fost mult sub un nivel acceptabil.

Dinamo n-a avut nicio strategie în toți acești ani în care oamenii de la club n-au nicio treabă cu fotbalul fiindcă nu au nimic comun cu istoria și cu trăirile din Ștefan cel Mare. De unde nu e, nici publicul nu ar trebui să ceară, deocamdată!”.

Citește și:

Basarab Panduru, necruțător cu Dinamo: „Nu spuneați voi că n-aveți ce să căutați în play-out? Poftim, ați jucat cu echipe de play-off”

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (17)
104354204195252
Pierre Tzutzea  •  29 Iulie 2019, 07:49
Postat de demolarii pe 29 Iulie 2019, 01:49

Ca e Prunea sau Dinu, e tot despicarea firului de iarba in 4....au ocoziile lor, destul de multe sa devina simboluri. S-au impus doar in presa, ca jucători și manageri au fost depășiți de multi alti dinamovisti. Doar in presa au gura mare...

asa ca nu poti sa faci baie si sa te imbraci cu imbracamintea murdara. Adrian Nastase, Dinu si Negoita au distrus totul. Oameni din astia care citesc ceva nopatea si iti spun ziua dindu-se docti sint niste arlechini care mimeaza niste mimi. In tara asta nu a existat doar Fanus NEagu au mai fost si altii care au pierit pentru tara de care nu are curajul sa aminteasca pentru ca un VUlcanescu sau Vasile Voiculescu si multi altii nu au fost mimi. Dinamo are nevoie de oameni cu caracter. Ei exista dar nu au bani. Exista un Dumenzeu sus care stie care se uita si se mira cum toate securile sint bogate cu functii mari sfindind totul in jur. Dumnezeu nu da cu parul.

104354204195252
Pierre Tzutzea  •  29 Iulie 2019, 07:45

Nu cred in niciunul de acolo. Si spun asta stiind foarte bine ca unul ca prunea a avut parintii care au lucrat in comertul exterior unde se stie ce hram purtau. Cindva mina in mina cu facatura de Dragomir care ar trebui sa zaca in puscarie. Au murit multi degeaba ca acest Dragomir sa faca bani sa aiba hoteluri si restaurante pe cind unul ca Petre Tutea murea in mizerie dupa puscariile facute pentru Romania. Sa fie drept? Nu. Prunea dupa cum spunea presa acum citiva ani aducea fetite la hotelurile barbugiului si oportunistului de Dragomir pentru a cumpara arbitrii. Sa fie el omul potrivit? Dinu uita ca a depus juramint lui Ceausescu si o ajuta asa ...nevinovat pe sotia lui Iliescu acuzat de genocid si bolnav in fiecare an in lunile iunie si decembrie. Paler il acuza in ultimul roman " feriti-va sa va creasca aripi." nu mai amintesc de cele spuse de fata lui Lica Nunweiller care l-a facut turnator. Poarte o uniforma pentru care altii au murit sau au muncit si nu ii face onoare nici lui nici lui Titi Ionescu adica Tiriac si dat in vileag ca turnator de catre CNSAS. Nastase merge cu uniforma aia ca la discoteca. Asta a ajuns ca false valori sa isi faca de cap sa mai fie si condamnate cu suspendare. De Badea nu mai spun ca a fost cumnat cu Popovicioiu cel fugit in Anglia cu bani cu tot. FEtele ofiter de secu ale lui Ioan Dinca teleaga le-au fost sotii. Borcea si Turcu au fost bagati in fata pentru a baga bani in club. Badea a pastrat performanta clubului.

demolarii
demolarii  •  29 Iulie 2019, 01:49

Ca e Prunea sau Dinu, e tot despicarea firului de iarba in 4....au ocoziile lor, destul de multe sa devina simboluri. S-au impus doar in presa, ca jucători și manageri au fost depășiți de multi alti dinamovisti. Doar in presa au gura mare...

Vezi toate comentariile (17)
Comentează