FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Exclusiv Radio GSP: Copos likes this! :) » Decizia instanţei în cazul jucătorilor care au dat în judecată Rapidul

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 martie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 22 martie 2013 11:09

Invitat în această dimineaţă la Radio GSP, Lucian Enache, consilier juridic AFAN, a dat două veşti fotbaliştilor de la Rapid.


Vestea bună pentru aceştia este că toţi cei care au contestat în instanţă categoria la care au fost încadraţi în planul de reorganizare a clubului au cîştigat. Astfel, îşi vor primi cu siguranţă banii. Un total de 20 de jucători şi-au cîştigat la tribunal acest drept. Printre ei se află: Herea, Oros, Burcă, Raduţă, Surdu, Grigore, Grigorie, Păun, Dăescu, Albuţ, Ciolacu şi Ezequias.

Vestea proastă este că nu a fost acceptată întreaga suma pe care o aveau de primit, ceea ce înseamnă că vor primi doar 10 la sută din banii care li se cuveneau.

Interesant este că aceeaşi contestaţie a fost depusă şi de fiica lui Taher, Suzane, dar a fost respinsă. Cu alte cuvinte, banii investiţi de Taher la clubul din Giuleşti sînt consideraţi donaţie!

Aici ai sumele pe care le-au revendicat foşti şi actuali jucători ai Rapidului:
1,3 milioane de euro către doi jucători! Sumele colosale pe care le revendică foştii jucători de la Rapid

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (62)
dihorul
dihorul  •  22 Martie 2013, 20:13

Din cate inteleg creditorii primesc doar 10% din ce li se cuvine din cauza faptului ca Savarina a renuntat si el la 90% din banii pe care ii avea de primit. Pun si eu o intrebare pe care ziaristii astia de marmelada nu au elucidat-o: Balanta finala se inclina in favoarea lui Savarina ori in defavoarea sa? Aici e toata cheia insolventei. Parerea mea.

dihorul
dihorul  •  22 Martie 2013, 20:05
Postat de alex2929 pe 22 Martie 2013, 13:42

Asa ii trebuie lui SURDU a plecat de la Steaua la Rapid ca domn Copos ia dat 100 de mii de euro la venirea lui in giulesti ,credeai ca facii cariera mare la rapid asa iti trebuie SURDULE trebuia sa ramai la STEAUA nu sa plecii acum stai si asteapta mult si bine banii :)))))))))))))))):))))))))))))))))):))))))))))))))):))))))))))))))))))))))))))))))))))):))))))))))))))))))))))))))))):))))))))))))))))))))))))))))))))))))))):)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))):)))))))))))))))))))))))0=)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))=))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))=)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Ce bine era daca ratatul ala ramanea la stana ciobanului.... Aproape ca am un vis erotic gandindu-ma la asta!

nefertem
nefertem  •  22 Martie 2013, 19:29
Postat de statham_j pe 22 Martie 2013, 19:15

badie, la cum pui problema , ai dreptate.....DAR, ce facem cu nea Georgel?....ca el nu a renuntat la mai nimic.....in schimb i-a "executat legal" pe ceilalti..... aici e toata magaria.....nu le dai banii alora ...ok....dar tu sa-ti recuperezi creantele in intregime?.....nu merge...

Am cautat azi dimineata, recunosc nu foarte amanuntit, dar n-am gasit nimic oficial care sa confirme ce-a scris coloratul de Safta aici. Vad ca zici ca G. Copos n-a renuntat la mai nimic... ai vreo dovada pentru asta? Da-mi si mie un link ceva, sunt curios, as vrea sa stiu exact cum sta treaba dac-a aparut ceva intre timp. Pana nu vad ceva oficial, eu nu-mi mai dau cu parerea.

Vezi toate comentariile (62)
Comentează