FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Răspuns suburban al lui Izvoranu pentru Cornel Dinu: "Să-și vadă de fetișurile lui! Să nu sufere de complexul Oedip". Reacția lui Mister

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 iulie 2015 16:29

Dinamo a cîștigat partida de pe teren propriu cu CS U Craiova, scor 1-0. Unicul gol a venit abia în minutul 86, cînd Fai a centrat excelent de pe partea stîngă, iar Rotariu a marcat cu capul.

Atunci, Dinu a decis să-l atace dur pe jucătorul lui CS U, Silviu Izvoranu, cel care nu l-a marcat bine pe Rotariu la faza golului. "Despre Izvoranu mă întreb dacă e într-adevăr fotbalist. Turnul ăsta care se numește Izvoranu nu știu dacă a făcut un marcaj în viața lui", a spus atunci Dinu. Fundașul nu a rămas dator cu un răspuns:

"Mulțumesc domnului Dinu pentru analiza pe care mi-a făcut-o după meciul cu Dinamo. În primul rînd nu e în măsură să-și dea cu părerea asupra jocului meu. Eu am antrenor, și nu unul, chiar doi. Dînsul ar fi mai bine să-și vadă de fetișurile lui. Îmbătrînește și nu o face chiar frumos. Să nu sufere de complexul Oedip.

Cîndva respectam acest distins om, pînă prin 2008 cînd după o discuție între 4 ochi am constatat că el e pătat și la propriu și la figurat", a zis Izvoranu pentru GSP.RO.

"I-o fi zis Olguța de Oedip"

Contactat de Gazetă, Mister a ținut să precizeze: "Răspunsul lui Izvoranu este unul tipic pentru un practicant al jocului care nu are nimic în comun cu calitățile necesare postului pe care evoluează. Cît despre Oedip, stau și mă gîndesc de unde o fi auzit el de acest personaj. Poate să-i fi șoptit Sorin Cârțu, care este un băiat cult și un mare amator de teatru, însă nu cred că e cazul aici. Cine știe, poate l-a influențat în direcția aceasta primăreasa Olguța, care a stat un timp îndelungat pe lîngă un intelectual de rasă, bunul meu prieten Corneliu Vadim Tudor.

Este interesant că Izvoranu mă acuză pe mine din atîta ignoranță că aș suferi de complexul lui Oedip, eu nefiind orb ca marele personaj. Văd foarte bine jocul oricărei apărări inclusiv prestația sa".

Complexul Oedip este un concept teoretic central în psihanaliză

Sigmund Freud (1856-1939) a descris această noțiune, referindu-se la o legendă a Greciei antice, în care Oedip, fiul regelui din Teba, fără să știe, își ucide propriul tată, Laios, și se căsătorește cu mama lui, Iocasta. În psihanaliză, complexul Oedip simbolizează legătura erotică inconștientă cu părintele de sex opus și rivalitatea față de părintele de același sex, care se dezvoltă încă din copilărie și provoacă sentimente de vinovăție și teamă în cadrul unei stări nevrotice, scrie wikipedia.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (67)
1632031037045207
Gigel Dinamovistul  •  23 Iulie 2015, 21:40

domnu izvoranu sau cum va cheama daca domnul dinu va dat un sfat vi la dat ca sal primiti ca un sfat pt ca sa nu gresim dom dinu a fost cind va ca si antrenori tai oameni din footbalul romanesc omeni cun mare caracter si ar trebui sal ei ca atare pt ca acel marcaj pe care lai facut lui rotariu rau sa nu se mai repete in cariera tu asa ca e bine sa mai exersezi mai mult multa bafta

1632031037045207
Gigel Dinamovistul  •  23 Iulie 2015, 21:32

robert1205
robert1205  •  22 Iulie 2015, 23:24

Silviu Izvoranu o *** de om prieten cu fotbalul.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (67)
Comentează